SJOKKBRUDD: Angelina Jolie og Brad Pitt har blitt enige om barnefordelingen etter skilsmissen.
SJOKKBRUDD: Angelina Jolie og Brad Pitt har blitt enige om barnefordelingen etter skilsmissen. Foto: Reuters
Angelina Jolie og Brad Pitt sjokkerte en hel verden da de i september annonserte at de skulle skilles etter to års ekteskap.

Siden den gang har de to vært i vanskelige forhandlinger om blant annet barnefordelingen.

Får treffe barna
Nå skriver en rekke amerikanske medier at paret for en uke siden undertegnet en avtale som gjør at alle de seks barna skal bo hos Jolie. Pitt får rett til å treffe barna, men det er ikke kjent hvor ofte dette blir.

- Ifølge avtalen vil de seks barna forbli hos moren og de vil fortsette med terapeutiske besøk hos sin far. Fagfolk mener dette er til det beste for barna, sier en talsperson for Jolie til People.

Videre oppfordres mediene til å utvise varsomhet framover.

- Vi håper det nå er klart at de begivenhetene som førte til oppløsningen av ekteskapet involverer mindreårige barn og deres trivsel (...) Vi mener at alle parter er engasjert i å gjenoppbygge familien, og ber dere ta hensyn i denne vanskelige tiden.


Saken fortsetter under bildet
jolie
PÅ TUR: På dette bildet fra 2010 ankommer Angelina Jolie Narita-flyplassen i Japan sammen med barna Maddox (f.v.), Zahara, Pax og Shiloh. Foto: AFP


Møttes på settet
Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i en privat seremoni på den eksklusive franske vingården Château Miraval i 2014, etter å ha vært sammen siden 2004. 

De to møttes på settet til filmen Mr and Mrs Smith i 2004. Brad Pitt var på den tiden gift med Friends-stjernen Jennifer Aniston, et ekteskap som ble regnet som et av Hollywoods mest stabile.

Paret har i alt seks barn, hvorav tre er adopterte.


Flere kanaler