VEKKER OPPSIKT: Butikken ønsket å beskytte verdensstjernen fra kiwi-kastende fans.
VEKKER OPPSIKT: Butikken ønsket å beskytte verdensstjernen fra kiwi-kastende fans. Foto: Shutterstock
Det britiske supermarked-kjeden Asda bestemte seg nylig for å innføre 25-årsgrense på kjøp av kiwi i sin butikk i Manchester.

Årsaken: De ønsket å forhindre at fansen skulle kaste kiwier på scenen under konserten til Harry Styles (23). Det skjedde nemlig da det tidligere One Direction-medlemmet hadde konsert i London i slutten av oktober.

Kiwi-sang
Styles, som ga ut sitt første soloalbum i mai 2017, har en sang på albumet som heter «Kiwi», og fansen har gjort det til en fast «spøk» å kaste kiwier på scenen under denne sangen, skriver blant andre The Telegraph.

Under konserten i London holdt 23-åringen på å gå på snørra flere ganger på grunn av de våte, grønne fruktene, noe som blant annet ble dokumentert på Twitter.

– Dere så kanskje at jeg nesten falt da jeg fremførte sangen. Det ser ut til å ha vært på grunn av en kiwi. Se, der er det en til. Dette kan komme til å bli et problem, skal Styles ha sagt under konserten, ifølge det britiske musikkmagasinet NME.

Saken fortsetter under innlegget

– Nødvendig for å beskytte ham
En talsperson for Asda i Manchester sier de innførte aldersgrensen for å beskytte 23-åringen.

– Vi vet at kundene våre elsker Harry Styles, og vi føler det er vårt ansvar å beskytte ham fra eventuelle «dårlige kiwier» blant oss. Vi vil ikke se samme fadese i kveld, så for å unngå flere snublende episoder, føler vi at dette er helt nødvendig å gjøre», sier talspersonen.


Saken fortsetter under innleggene

Falt – igjen
Ifølge britiske medier gikk imidlertid heller ikke Manchester-konserten snublefritt for den unge verdensstjernen, til tross for butikkens aldersgrense.

I en video som Daily Mail har publisert, ser man Styles danse energisk under en sang, før han plutselig sklir og faller.

Det er ikke bekreftet at det var en kiwi som var synderen denne gangen.


harry styles
PÅ BEINA: Harry Styles har den siste tiden hatt en rekke nesten-ulykker på scenen. Her står han stødig under iHeartRadio Music Festival i Las Vegas i september. Foto: AFP


Flere kanaler