OVERRASKET: Espen (45) ble ganske overrasket da Chris Martin plutselig ringte ham på Facetime.
OVERRASKET: Espen (45) ble ganske overrasket da Chris Martin plutselig ringte ham på Facetime. Foto: P5/Reuters
0:00 | 0:47
Den norske duoen Seeb, bestående av Espen Berg (45) og Simen Eriksrud (41), er fortsatt noe ukjent blant folk flest, men stadig flere får ørene opp for duoen. 

De to gutta har fått med seg drammensgutten Niklas som tredjemann på laget og står blant annet bak remixen til Mike Posners «I Took a Pill in Ibiza», som nå har over 700 millioner streams på Spotify.

Forstyrret midt i selvangivelsen

De tre gutta tok turen innom P5-programmet «Storbymorgen» tirsdag morgen, og avslørte hvordan de fikk jobben med å remixe Coldplay og Beyonces superhit «Hymn for the Weekend».

– Chris Martin ringte meg litt uforberedt på Facetime da jeg satt med selvangivelsen, så jeg var ikke helt klar for den samtalen der. Da jeg så hvem det var, tenkte jeg at denne måtte jeg ta. Selv om jeg ikke var spesielt blid, fortalte en ydmyk Espen.
 
Produsenten fra Trondheim fortalte videre at han ikke hadde lagret nummeret, og brukte derfor litt tid på å kjenne ham igjen. 

Resultatet av samtalen ble uansett at Seeb fikk oppgaven med å remixe låta, som nå har over 18 millioner visninger på Youtube.

LES OGSÅ: Superstjernen gjør opprør på Instagram med puppebilde

Saken fortsetter under videoen

Seeb har vært i bransjen lenge, og produsert musikk for flere norske artister. Etter at de to valgte å satse litt annerledes for et par år siden, har det virkelig tatt av. 

Låta «Breathe» ble en stor hit vinteren 2016, og de er nå ute med «What do you love». Gutta kunne også avsløre at de også har gjort en remix av OneRepublics «Kids», som allerede har 500 000 spins på Spotify.

LES OGSÅ: Robbie Williams avslører: - Jeg er syk

Flere kanaler