SKILSMISSE: Skuespillerparet Chris Pratt (38) og Anna Faris (41) har søkt om skilsmisse med felles foreldreansvar.
SKILSMISSE: Skuespillerparet Chris Pratt (38) og Anna Faris (41) har søkt om skilsmisse med felles foreldreansvar. Foto: AP
I høst ble det kjent at skuespillerparet Chris Pratt (38) og Anna Faris (41) hadde gått fra hverandre. Stjernene hadde vært gift i åtte år og har sønnen Jack (5) sammen, melder Dagbladet

Ifølge People har Pratt nå søkt om skilsmisse hvor han har bedt om felles foreldreansvar. Faris skal ha levert samme papirer kort tid etter, men også med et krav om barnebidrag. 

Skilsmissen vil utføres uten dramatikk, skriver TMZ, fordi Pratt og Faris har ordnet en avtale seg imellom, og prøver å komme fram til en løsning om fordeling av eiendom. 

Beskylt for utroskap med stjernekollega
Fansen ble sjokkert da paret i august kom med nyheten om at de ønsket å skille seg. De valgte å dele nyheten via sine facebook-profiler, hvor teksten var nøyaktig den samme – bortsett fra èn setning. 

Saken fortsetter under bildet.
cheatin
UTROSKAP: Det har gått rykter om at utroskap er grunnen til bruddet mellom stjerneparet. Foto: Reuters

Pratt skrev følgende:

– Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt og lenge, og vi er veldig skuffet. Sønnen vår har to foreldre som elsker han veldig mye og for hans skyld ønsker vi og håndtere denne situasjonen så privat som mulig. Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre, vi vil for alltid sette pris på tiden sammen og fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre. 

Faris skrev en helt lik uttaelse, utenom den siste setningen om «å fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre». 

Dette satte i gang spekulasjoner hos fansen, og mange la skylden på skuespiller Jennifer Lawrence (27). Grunnen til dette var at kort tid før bruddet spilte nemlig Pratt og Lawrence mot hverandre i filmen «Passengers», og fansen spekulerte på sosiale medier om det kan ha skjedd noe mellom de to skuespillerne under innspillingen. 

Verken Pratt eller Lawrence har kommentert ryktene. 

Saken fortsetter under bildet.
friendz
MYE LATTER: Faris kom med en uttalelse etter bruddet om at de fortsatt er gode venner. Foto: AFP

Ler hele tiden
Faris kom med en uttalelse to måneder etter bruddet, til People, om hvordan ståa er mellom henne og eksen.  

– Vi kommer alltid til å ha hverandre og vi kommer alltid til å være veldig gode venner. Det er fremdeles utrolig mye latter i livet vårt sammen, og han er fremdeles veldig stolt av meg. Vi så hverandre vokse, og han får meg fremdeles til å le hele tiden. Jeg tror jeg også får han til å le – hvis ikke er han en utrolig god skuespiller og flink til å le falskt.

Faris skjønner fansens reaksjon da nyheten om at de skulle separeres kom ut i høst. 

–Det er forståelig at folk er så interessert i vårt samliv og hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si angående det er at alt er helt sant. Vi forguder hverandre og vi elsker hverandre. 

Flere kanaler