MINNES: Den tidligere fotballstjernen forteller at han savner besteforeldrene sine.
MINNES: Den tidligere fotballstjernen forteller at han savner besteforeldrene sine. Foto: AFP
David Beckham (41) har alltid snakket varmt om familien, og nå deler han med offentligheten hvor mye besteforeldrene har betydd i livet hans.

I to Instagram-oppdateringer minnes han bestemoren og bestefaren, som begge døde for noen år siden, skriver Closerweekly.

«På denne dagen for tre år siden mistet jeg min bestemor, som var så sterk og betød så mye for oss. Dette bildet er tatt på én av de stolteste dagene i livet mitt, fordi jeg kunne ta bestemor - som elsket kongefamilien så mye - og bestefar med til Buckingham Palace for å motta min OBE-medalje (Order of British Empire, journ.anm). Vi savner henne hver eneste dag <3», skriver Beckham i det ene innlegget.


Et par dager senere har Beckham også delt minner om bestefaren. Dette ble gjort på Remembrance Day, en dag der folket minnes soldater som har mistet livet i strid for Storbritannia.

«Bestefar er i mine tanker i dag, og det er også mange andre som gjorde et stort offer for å sikre vår framtid», skriver han, med hashtag-en #neverforget.


Den tidligere fotballstjernen har også tidligere vært åpen om sorg og savn.

I januar døde den britiske eventyreren Henry Worsley (55), i forsøket på å krysse Antarktis alene uten assistanse.

Beckham la da ut et sterkt innlegg på Instagram, hvor han blant annet skrev at han følte seg beæret over å ha møtt Worsley da han selv var i Antarktis.
Flere kanaler