FORELSKET: Alexander Rybak er kjæreste med Julie Gaarud Holm.
FORELSKET: Alexander Rybak er kjæreste med Julie Gaarud Holm. Foto: NTB scanpix
Om få dager skal Alexander Rybak (31) representere Norge i Eurovision-finalen for andre gang, med sangen «That's How You Write a Song».

Før han dro til Lisboa gjestet han «Senkveld med Thomas og Harald» – og her fortalte han blant annet om hvordan kjæresten, Julie Gaarud Holm (23), kontaktet ham på Tinder.

Han skjønte med én gang at hun var annerledes.

– Jeg var veldig glad da hun sendte meg en melding som var veldig ulik alle de andre meldingene jeg fikk på Tinder. Hun spurte bare: «Skal vi finne på noe?» og så svarte jeg ikke. Men da sendte hun meg en melding til, og sa: «Hva med lørdag?» forteller Rybak, ifølge TV2.

Han skjønte da at 23-åringen er ei jente som tør å «bjuda på», som han formulerer det.

– Hun er verdens herligste jente. Og i går fikk jeg vite at hun sparer hundre kroner hver uke for at vi skal reise til Disney World sammen. Det er så viktig for en artist å ha en som kan betale for deg, ler Rybak.

31-åringen opptrer som første artiste i den første semifinalen i Lisboa torsdag kveld.


rybak
TIL TOPPS: Alexander Rybak den norske Melodi Grand Prix-finalen med låten «That's How You Write a Song» i Oslo spektrum i mars. Foto: NTB scanpix

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler