SULTNE: «Farmen»-vinner Pål Anders Ullevålseter (t.v.) nøyde seg med en ostepølse etter innspillingen. Frank Løke, derimot, spiste mer enn de tre andre rundt bordet gjorde til sammen.
SULTNE: «Farmen»-vinner Pål Anders Ullevålseter (t.v.) nøyde seg med en ostepølse etter innspillingen. Frank Løke, derimot, spiste mer enn de tre andre rundt bordet gjorde til sammen. Foto: TV2
Søndag kveld ble det klart at Pål Anders Ullevålseter (49) er vinneren av årets «Farmen kjendis» på TV2.

Den sympatiske enduroføreren slo «Jakten»-kjendis Inga Berit Lein (36) i kunnskapsduellen i finalen, og kan dermed innkassere en splitter ny bil til 500.000 kroner.

Seieren ble behørig feiret på finalefesten på utestedet Mesh, og der røpet også deltakerne hva som var det første de spiste da de var ferdig med de seks tøffe ukene med innspilling.

Mer enn 800 gram kjøtt
Tidligere håndballspiller Frank Løke (37) forteller at han nærmest gikk bananas da han omsider fikk sjansen til å spise seg skikkelig mett.

– Vi var fire stykker som spiste på et hotell. Jeg startet med en 300 grams oksefilet med alt av tilbehør. Så spiste jeg to 190 grams baconcheeseburgere med potetbåter. 

Deretter gjøv han løs på den 190 gram store hamburgeren til «Farmen»-kollega Maiken Wahlstrøm Nilssen.

– Hun orket bare en fjerdedel, så da tok jeg resten. Etter dette ble det tre desserter; to Panna cotta med sjokolade og én is-dessert. Jeg spiste nok mer enn de tre andre til sammen, forteller den glupske 37-åringen til P4.

Saken fortsetter under bildet
pål anders
FEIRET: Pål Anders Ullevålseter var utfordrer i «Farmen kjendis», og var derfor ikke der like lenge som de andre deltakerne. Likevel var det han som til slutt kunne juble for seier i finalen. Foto: TV2

Regning på 8.000 kroner
De andre rundt bordet, Stian Sandø, Stian Thorbjørnsen og Maiken Wahlstrøm Nilssen, lot seg sjokkere over Løkes voldsomme apetitt.

– Det er det sykeste jeg har sett i hele mitt liv. Jeg er fortsatt sjokkskadet, sier Thorbjørnsen.

Regningen for de fire kom på 8.000 kroner – bare i mat. Men Løke var ikke på langt nær ferdig.

– Jeg ble hentet av faren min i Halden, og da stoppet vi på Kiwi, hvor jeg kjøpte smågodt for 216 kroner. Så kom vi hjem, og da tok jeg opp en toliter med vanilje-is som jeg dyttet i meg. Dagen etter fant jeg ut at vi tilfeldigvis hadde fire Grandiosa i fryseren. De spiste jeg opp på halvannen time, sier Løke.

«Farmen»-vinner Pål Anders Ullevålseter hadde en noe mer moderat «mat-feiring».

– Det første jeg spiste var en ostepølse med brød, bacon og rekesalat, på en Esso-stasjon. En veldig god pølse, konstaterer 49-åringen.

LES OGSÅ: Nå har «Farmen»-Oddvar fått seg kjæreste

Flere kanaler