KORT ØNSKELISTE: Janne Formoe ønsker seg noe «dyrt og pent» til jul av kjæresten, Jan Fredrik Karlsen.
KORT ØNSKELISTE: Janne Formoe ønsker seg noe «dyrt og pent» til jul av kjæresten, Jan Fredrik Karlsen. Foto: NTB scanpix
I høst ble det kjent at Janne Formoe (43) og Jan Fredrik Karlsen (45) er sammen igjen for femte gang.

Mandag viste paret seg offentlig for første gang siden nyheten ble kjent, da de to deltok på fredsprisseremonien i Oslo rådhus. Senere på kvelden var de også til stede på banketten på Grand Hotel.

Dyrt og pent
Formoe har nylig lansert sin egen smykkekolleksjon, og da hun gjestet P4s Radiofrokost torsdag morgen, fikk hun spørsmål om hvorvidt Karlsen er flink til å kjøpe riktige smykker til henne.

– Njaaa...det er alltid et forbedringspotensiale, vil jeg si. Jeg har på meg en ring jeg har fått av ham, som nå er tatt frem fra glemselen igjen, sier Janne Formoe.

Ønsker du at han gir deg smykker fra din egen kolleksjon til jul?

– Nei, for det kan jeg jo ta meg av selv. Så jeg trenger ikke smykker av ham til jul i år. Da vil jeg heller ha noe annet som er dyrt og pent, sier en lattermild Formoe.


Utenfor boksen
Skuespilleren mener mange må tørre å tenke litt utenfor boksen når de skal handle smykker i julegave til kjæresten.

– Det er gøy med hjerte, men... Ikke ta det. Vi har jo hjerter fra vi var små og ble døpt, omtrent. Du kan gjerne finne på noe annet som er litt mer originalt, sier 43-åringen.

Hun medgir at det er vanskelig å handle «riktige» smykker i julegave, og oppfordrer derfor den som handler til å legge ved byttelapp.

– Du må ikke bli fornærmet om vedkommende ønsker å bytte smykket sitt, sier Formoe.


janne jan fredrik
SAMMEN IGJEN: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe på vei inn til banketten i etterkant av nobelprisutdelingen mandag. Foto: NTB scanpix

Flere kanaler