Ellen Tone Johannessen og familien gleder seg til å starte påska på Hafjell. Fra venstre: Hallvard Romstad, Ellen Tone Johannessen, Ingrid Maria Romstad (12) og Anders Christian Romstad (9).
Ellen Tone Johannessen og familien gleder seg til å starte påska på Hafjell. Fra venstre: Hallvard Romstad, Ellen Tone Johannessen, Ingrid Maria Romstad (12) og Anders Christian Romstad (9). Foto: Privat
0:00 | 2:58

– Har jeg vunnet? Så kult! Nå blir det stas i heimen!

Slik reagerte Ellen Tone Johannessen fra Moss da programleder Michael Andreassen ringte og fortalte at hun var trukket ut som vinner av den store Vinterlyd-konkurransen.

Konkurransen gikk ut på å dele sitt beste påskeminne med P4, og Tone Ellen fortalte om familiens store brettspillkonkurranse der de spilte ulike brettspill gjennom hele påsken.

Hør lydklipp med den glade vinneren øverst i saken.

Hun vinner dermed årets store Vintrelyd-konkurranse, men premier til en totalverdi på 60.000,- kroner:

• Opphold for fire personer på Hafjell i palmehelgen, inkludert leilighet, skikort og skileie til alle.
• Gavekort fra Intersport til en verdi av 10.000 kroner.
• En Iphone X fra Viaplay.
• Reisegavekort fra Restplass til en verdi av 10.000 kroner.
• Nye sommerdekk, inkludert montering fra Dekk 1.
• Utepeisen «Hafjell» fra Varmefag.
• Votter til hele familien fra Tine.
• Kaffe for et år fra Nescafé.

Saken fortsetter under bildet. 

Premie
Det var Hallvard Romstad (t.v.) som hentet premien hos P4, og Ellen Tone Johannessen (t.h.) som meldte familien på konkurransen. Foto: P4/Privat

– En stor opplevelse for familien
Johannessen forteller at barna allerede har pakket til turen.

– Vi er helt henrykt over premien. Barna ble kjempeglade. Begge mener at de fortjener den iPhonen, men det ender nok opp med at det blir jeg som får den, sier hun til P4. Hun forsikrer om at alle er veldig glade og at det ikke kommer til å bli noen familiekrangel over telefonen.

– Hvordan blir påska?

– Jeg tror den blir helt super! Det er litt av en pangstart å få reise oppover til Hafjell i helgen, det tror jeg blir en stor opplevelse for hele familien, svarer Johannessen.

– Hadde du trodd at du skulle vinne?

– Nei, ikke i det hele tatt. Jeg tenkte bare at det var gøy å slenge inn et svar, så glemte jeg at jeg hadde meldt oss på. man tror jo ikke at man skal vinne. Vi er kjempetakknemlige, sier hun.

Flere kanaler