SKVÆRET OPP: Elton John fikk ordnet opp i krangelen med moren før hun døde.
SKVÆRET OPP: Elton John fikk ordnet opp i krangelen med moren før hun døde. Foto: Reuters
Elton John (70) er i sorg etter at han nylig mistet moren sin, Sheila Farebrother (92).

«Så lei meg for å fortelle at min mor døde i morges. Jeg så henne sist mandag, og jeg er i sjokk. Ha en trygg reise, mamma. Takk for alt, jeg vil savne deg veldig mye», skriver poplegenden på Instagram.

Saken fortsetter under innlegget

Dødsfallet kommer bare måneder etter at mor og sønn igjen hadde kommet på talefot etter en årelang krangel.

De to gjenopptok kontakten i mai i år, etter at Elton John hadde blitt alvorlig syk av en infeksjon på turné i Sør-Amerika. Før dette hadde de ikke snakket sammen siden juni 2008, skriver The Telegraph.


Saken fortsetter under bildet
Sheila
2005: Sheila Farebrother ankommer seremonien hvor Elton John og David Furnish inngår partnerskap i desember 2005. Foto: Reuters

Moren leide inn tribute-band
Bakgrunnen for den fastlåste konfliten skal ha vært at moren nektet å kutte kontakten med to venner av familien, som sønnen hadde røket uklar med.

Sheila Farebrother avslørte i et intervju med Daily Mail i 2015 at hun måtte leie inn et Elton John-tribute-band for å kunne synge og danse til sine favorittsanger på 90-årsdagen sin. Den «egentlige» Elton var på turné i Las Vegas, og sopte trolig inn mer enn 340.000 pund (ca 3,8 millioner kroner) på å opptre der den aktuelle dagen.

Gleden var derfor stor fra begge sider da de omsider kunne legge striden bak seg tidligere i år.

På morsdagen, 14. mai, la Elton John ut følgende melding på Twitter: «Kjære mamma. Gratulerer med morsdagen! Så glad for at vi er tilbake på talefot. Kjærlig hilsen, Elton»Flere kanaler