KONSERT I OSLO: Eminem kommer til Norge for første gang siden 2001.
KONSERT I OSLO: Eminem kommer til Norge for første gang siden 2001. Foto: Craig McDean
Eminem er klar for sin første konsert i Norge på 17 år.

«Kongen av hip-hop», som har solgt mer enn 250 millioner album over hele verden, gjester Oslo Sommertid på Voldsløkka 30. juni.

«Eminem er kjent som en av musikkens beste tekstforfattere gjennom tidene. Du kan høre hans enorme innflytelse i flowen til annenhver rapper på dagens lister. At vi endelig har klart å få ham til Norge er helt vanvittig! Eminem spiller ikke hvor som helst - det måtte en arena som Oslo Sommertid til for å få verdensstjernen til å gjeste Norge. Dette blir en konsertopplevelse av det helt sjeldne slaget», skriver konsertarrangør Peer Osmundsvaag i en pressemelding.

Mestselgende i USA
Eminem debuterte med albumet «The Slim Shady LP» i 1999, og dette solgte til trippel platinum. På 2000-tallet ble han USAs mestselgende artist.

Sist gang Eminem gjestet Norge var i 2001. Den gangen spilte han i Oslo Spektrum. I sommer blir det altså utendørs konsert.

Billettene er i salg fra fredag 9. februar kl 09.00.

eninem
17 ÅR SIDEN: Eminem besøkte Norge og Oslo Spektrum i 2001. Foto: NTB scanpix


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler