«Ross», «Monica», «Rachel», «Phoebe», og «Joey» fra den populære TV-serien «Friends», skal samles igjen, men fansen ser kjapt at det er et navn som mangler, nemlig «Chandler».

Nå er det nemlig bekreftet at Matthew Perry, som spiller «Chandler», ikke kan være tilstede under spesialepisoden, som skal sendes på amerikanske NBC 21. februar.


– Ikke det fansen håpet på
Perrys talskvinne, Lisa Kasteler, sier til den amerikanske avisen USA Today, at episoden nok ikke blir det fansen håper på, ettersom Perry er i London for å øve inn et teaterstykke på det tidspunktet. Hun sier videre til avisen at det er muligheter for at Perry vil kunne spille inn noe til episoden på forhånd.
Friends
VENNER ANNO 2015: Matthew «Chandler» Perry og Lisa «Phoebe» Kudrow på den røde løperen i 2015. Foto: Afp

Hyllest
Under pressekonferansen om gjenforeningen på onsdag sa riktignok NBC-sjef Robert Greenblatt at det kunne by på utfordringer å få seks stjerner til å samles samtidig, men at han håpet det skulle ordne seg med logistikken.

Episoden er en hyllest til regissør James Burrows og stjerner fra flere andre show, som «Will og Grace» vil også medvirke i programmet.

LES OGSÅ: Dirty Dancing skal spilles inn på nytt

Flere kanaler