PRIS: Casey Affleck vant en Oscar for årets mannlige hovedrolle i filmen «Manchester by the Sea».
PRIS: Casey Affleck vant en Oscar for årets mannlige hovedrolle i filmen «Manchester by the Sea». Foto: AP
Det vakte oppsikt i Hollywood da prisutdeler Brie Larson nektet å klappe for Oscar-vinneren hun nettopp hadde delt ut pris til.

En rørt Casey Affleck var oppe for å motta Oscar-statuetten for beste manlige hovedrolle, men mens resten av salen ga stående applaus, valgte Larson demonstrativt å stå med armene rett ned.

Saken fortsetter under videoen


Affleck ble i 2010 anklaget for seksuell trakassering av to kvinner i forbindelse med innspillingen av filmen «I'm still here». Saken kom imidlertid aldri til retten, ettersom partene inngikk forlik.

– Snakket for seg selv
I etterkant av episoden under Oscar-utdelingen var det mange som mistenkte at Brie Larson, som flere ganger har støttet ofre for seksuelle overgrep offentlig, gjennomførte sin egen lille protest mot Affleck.

Nå har hun omsider uttalt seg om saken, skriver Dagbladet, som først omtalte saken i Norge.

– Uansett hva det var jeg gjorde på scenen, mener jeg at det snakket for seg selv. Jeg har sagt det jeg trenger å si om den tematikken, sier Larson til Vanity Fair.

Larson delte faktisk ut pris til Affleck også i januar, da han vant en Golden Globe-statuett for rollen i «Manchester by the Sea». Heller ikke den gangen så hun særlig entusiastisk ut, skriver Dagbladet.Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler