SPÅDOM: Allerede i juli 2016 annonserte denne Twitter-brukeren at Beyoncé kom til å annonsere sin graviditet i februar 2017.
SPÅDOM: Allerede i juli 2016 annonserte denne Twitter-brukeren at Beyoncé kom til å annonsere sin graviditet i februar 2017. Foto: Twitter/@beyoncefan666
Da Beyoncé la ut bilde av sin gravide tvillingmage på Instagram tok det bare timer før hun satte verdensrekord i antall likes. Men det mest spennende med artistens graviditet er hverken det faktum at hun skal ha tvillinger, eller det utrolig merkelige bildet som avslørte nyheten. Det er en gammel melding fra Twitterbrukeren «beyoncefan666».


Sjekk datoen nederst i Twitter-meldingen! Denne er lagt ut 22. juli i fjor. Vi vet ikke når Beyoncé har termin, men det er sannsynlig at denne Tweeten ble lagt ut før barna overhodet var påtenkt.

For fire dager siden fulgte fanen opp med følgende melding på Twitter: 

«Beyoncé er gravid. Hun fortalte meg det». Politisk treffsikker
Men dette er ikke den eneste gangen denne Twitter-brukeren har hatt rett i sine spådommer. I forbindelse med presidentvalget i USA tweetet brukeren at Trump ville vinne flere måneder før det skjedde, på den tiden lå Hillary 12 prosent foran ham på målingene. 


Denne kom noen dager før valget:

Og «Brexit» ble også spådd på forhånd, med en feilmargin på kun 0,1 prosent på det virkelige valgresultatet. Hvem er dette?
Med så mange korrekte spådommer har interessen rundt hvem som står bak Twitter-profilen blitt svært stor. Etter litt detektiv-arbeid har vi funnet frem til noen hint. 

I en melding skriver vedkommende blant annet at han/hun jobber som praktikant i Beyoncés selskap Parkwood. Det kan kanskje avsløre hvordan personen visste om graviditeten, men hva med de politiske spådommene?


Det kan virke som at personen bak Twitter-kontoen er britisk ettersom det er flere referanser til hendelser i Storbritannia og at «vi»-form blir brukt. 


Men selv med disse «avsløringene» gjenstår spørsmålet om hvordan det er mulig for denne brukeren å vite så mye så lenge på forhånd. Her er tre teorier:

1. Dette en spøkefugl som har funnet en måte å tilbakedatere Tweets på. Dette virker litt vrient, men er den mest sannsynlige forklaringen.

2. Vedkommende har skrevet en masse spådommer på en relativt ukjent Twitter-konto som nesten ingen fulgte for så å slette alle Tweets som ikke slo til, og dermed bare beholde de som stemte. 

3. Personen er rett og slett synsk eller har oppfunnet en maskin som muliggjør reiser i tid.


Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler