Foto: AP
Norges-aktuelle Britney Spears får tyn fra en samlet dansk presse etter hennes opptreden på  «Smukfest» i Skanderborg onsdag kveld.

«Britney har for lengst sluttet å synge live, men nå har amerikaneren også sluttet å være til stede. Hun lignet en uopplagt robot som tuslet rundt med tomt blikk i et redselsfullt og mekanisk show, uten sjarm og varme», skriver Ekstrabladets anmelder, som gir 1 av 6 stjerner.

Fredag kveld står den verdensberømte artisten på scenen i Telenor Arena, men skal vi tro danskene, er det lite å se fram til for det norske publikummet.

Forlot konserten
Ifølge BT begynte folk å forlate lokalet etter et par «lynhurtige» og «bråkete» utgaver av superhitene «Baby one more time» og «Oops!...I Did I Again» tidlig i showet.

«For et skjærende, upersonlig freakshow den for lengst falmede amerikanske popstjernen leverte», skriver avisen, som har overskriften «Kjempefiasko: Skandaløst dårlig Britney-show på Smukfest».

Også Jyllands-Posten gir én stjerne til 36-åringen, mens Politikens anmelder mener konserten muligens var århundrets dårligste.

«Jeg er mildt sagt målløs, og det skjer ikke så ofte. Publikum forlot enten konserten, eller ble stående måpende og se på at hun kjempet seg gjennom fæle versjoner av sine ellers skuddsikre hits», skriver anmelderen.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler