SJARMERER: Robert Irwin (13) har den samme entusiasmen som faren, Steve, var kjent for.
SJARMERER: Robert Irwin (13) har den samme entusiasmen som faren, Steve, var kjent for. Foto: Robert Irwin/Instagram
For litt over 10 år siden døde den verdenskjente programlederen og krokodillejegeren, Steve Irwin, bare 44 år gammel.

Irwin mistet livet etter å ha blitt stukket i hjertet av en giftig piggrokke mens han laget en undervannsdokumentar utenfor Australias østkyst.

Nå har sønnen hans, Robert (13), som ikke engang hadde fylt tre år da faren døde, gjort seg bemerket ved å delta i «The Tonight Show» med Jimmy Fallon, skriver Aftonbladet.

Han gjør dermed som sin far, som også besøkte «The Tonight Show» - da med Jay Leno som talkshowvert.

Saken fortsetter under bildet

I had the best time with Valentino the sloth on the @fallontonight show! Check out the link in my bio to see the whole segment!

Et innlegg delt av Robert Irwin (@robertirwinphotography)


– I blodet mitt
I likhet med faren, hadde Robert tatt med seg en rekke eksotiske dyr til talkshowet, og han presenterte dem med like stor entusiasme og innlevelse som Steve Irwin var kjent for å gjøre.

I et klipp fra showet, som du kan se nedenfor, bemerker Jimmy Fallon at 13-åringen er akkurat som sin pappa.

– Det er så morsomt å se deg på denne måten. Du er akkurat som faren din, sier Fallon.

– Faren min har faktisk også vært på dette talkshowet, så det er veldig fint å følge i hans fotspor, svarer Robert, og høster jubel fra publikum. Han forteller videre at han er like glad i dyr og naturen som det Steve Irwin var.

– Det er i blodet mitt. Jeg vokste opp i Australia Zoo, så jeg synes jeg er det heldigste barnet her på jorda, sier en entusiastisk Robert i klippet.

Saken fortsetter under videoen

Stolt søster
13-åringen jobber til daglig i dyrehagen sammen med moren Terri og den fem år eldre søsteren, Bindi. Sistnevnte la ut en rørende hyllest til lillebroren etter at han hadde medvirket i talkshowet.

«Tårer i øynene. Så stolt av Robert i kveld. Robert, du blir bare mer og mer lik pappa for hver dag som går. Vil alltid være takknemlig for å få være søsteren din»


steve
VERDENSKJENT: Steve Irwin døde i en tragisk ulykke i 2006, bare 44 år gammel. Foto: AP
Flere kanaler