GODE VENNER: Trude Mostue og Christer ble gode venner på Farmen Kjendis.
GODE VENNER: Trude Mostue og Christer ble gode venner på Farmen Kjendis. Foto: P4
Nå begynner det å nærme seg Farmen Kjendis-finale for de gjenværende deltagerne. Gjennom ukene som har gått har en etter en måtte forlate gården fra 1919 og komme tilbake til nåtiden.

Landslagskokk Christer Rødseth var gjest hos Michael Andreassen som dyrlege Trude Mostues drømmegjest i hennes arbeidsuke. Christer og Trude ble gode venner gjennom Farmen-oppholdet.

På skjermen har Rødseth for det meste  virket rolig og behersket, men han fortalte at det var ikke alt kameraene fikk med seg.

Klikka
Christer ble nemlig den som fikk ansvar for å stelle i stand middag på gården. Og det var enkelte som var mer sultne enn andre, noe som gjorde den ellers smilende kokken frustrert. Rødseth forteller at han kan ha en skarpere side, men at han kun klikka en gang under oppholdet på gården.

– Jeg sto og parterte denne grisen fordi vi skulle lage sylte. Det var dritt over hele meg, og det var ikke noen ryddig situasjon å være i. Og da kom Ole Klemetsen å ville vite når middagen var, og jeg synes det var et veldig upassende tidspunkt, forteller Rødseth.

– Så jeg spurte hvorfor i H... ja, han spurte om det akkurat da jeg sto med en øks i hånda og kløyvde grisehodet i to. Da var jeg veldig sint.

– Jeg husker det, da var du forbanna. Du var veldig rød i ansiktet, legger Trude til.

Overrasket
Christer forteller også at han trodde de hadde tatt feil Christer når han ble spurt om å være med på Farmen Kjendis, fordi han ikke føler han er en kjendis.

– Dette må være feil Christer tenkte jeg, sikkert Berens eller noe sånt. Men, neida, det var riktig. Så da var jeg plutselig deltager, sier Rødseth.
Flere kanaler