VAKKER: Emma Watson er nydelig i rollen som Belle i «Skjønnheten og Udyret», det samme kan man kanskje ikke si om dukken hun har stått modell for.
VAKKER: Emma Watson er nydelig i rollen som Belle i «Skjønnheten og Udyret», det samme kan man kanskje ikke si om dukken hun har stått modell for. Foto: Laurie Sparham @ Disney
I forbindelse med nyinnspillingen av Disney-klassikeren «Skjønnheten og Udyret» har det blitt laget en dukke av hovedpersonen Belle.

Skjønnheten blir spilt av Emma Watson, blant annet kjent fra rollen som Hermine i Harry Potter-filmene, og dukken er laget for å ligne mest mulig på henne. Publikum er derimot ikke imponert over resultatet. 

Etter at dukkesamleren William Herrington la ut et bilde av dukken på bildedelingssiden Flickr, har flere ytret seg negativt om det nye leketøyet, skriver IndependentDe fleste mener nemlig at dukken er langt likere en verdenskjent artist enn Emma Watson. «Det er Justin Bieber i en kjole», skriver en bruker på Twitter, mens en annen beskriver det slik:

«Når du bestiller en Emma Watson-dukke på internett, men det som blir levert er en Justin Bieber-dukke i gul kjole og parykk». 


Den siste tiden har Disney jobbet med å refilmatisere mange av sine aller største tegnefilmklassikere. Først ut var «Jungelboken» og den 17. mars er det verdenspremiere på «Skjønnheten og udyret». 

Disney planlegger også en ny versjon av «Løvenes konge», men når denne vil komme er enda ikke kjent. 


justin
JUSTIN BIEBER: Mange mener den nye dukken ligner mer på denne karen. Foto: AP

Flere kanaler