ÅPNER OPP: Ben Affleck har lenge slitt med alkoholproblemer, og har nylig vært i behandling.
ÅPNER OPP: Ben Affleck har lenge slitt med alkoholproblemer, og har nylig vært i behandling. Foto: AP
Ben Affleck er kjent fra rollene sine i «Batman vs. Superman», «Suicide Squad» og flere andre storfilmer. Nå åpner han opp om sin avhengighet.

– Jeg har fullført behandling for alkoholavhengighet, noe jeg har slitt med tidligere og som jeg fortsatt står overfor,  skriver Affleck i sitt Facebook-innlegg.

LES OGSÅ: Flere innser alkoholproblem etter nyttår

Vil være en god far
Ben Affleck og skuespiller Jennifer Garner var gift i ti år før de ble separert. Sammen har de barna Violet Anne (11), Seraphina «Sera» Rose Elizabeth (8) og Samuel «Sam» Garner (5). Disse blir nevnt som stor motivasjon for at Ben Affleck nå tar grep om alkoholproblemene sine. 

– Jeg vil leve livet til det fulle og være en så god far som mulig. Jeg vil at barna mine skal vite at ikke er noen skam i å få hjelp når du trenger det. Jeg vil være sterk for alle der ute som trenger hjelp, men som er redd for å ta det første steget, skriver Affleck åpenhjertig. 

Innlegget har til nå fått mer enn 111.000 likes, blitt delt i overkant av 7000 ganger og fått nærmere 6.000 kommentarer.

Saken fortsetter under Facebook-innlegget.Ikke første gang
I 2001 gjennomgikk Ben Affleck en 30 dager lang behandling for alkoholprobleme sine. Siden da skal Jennifer Garner hatt en positiv innvirkning på han. 

Under Oscar-utdelingen i februar ble han observert med sin støttespiller i kampen mot avhengigheten sin. Det meldte ET.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler