FAVORITT: Scenen der statsministeren og Natalie ender opp med et svært offentlig kyss er bare en av mange godbiter i julefilmen «Love Actually».
FAVORITT: Scenen der statsministeren og Natalie ender opp med et svært offentlig kyss er bare en av mange godbiter i julefilmen «Love Actually». Foto: Universal, Working Title
Love Actually har blitt en juleklassiker for mange. Det er ikke skikkelig jul før man har sett Hugh Grant danse og Colin Firth fri på stotrende portugisisk. 

Men selv om du kanskje kan mye av dialogen i filmen utenat tipper vi at du ikke har sett denne scenen før. Den kom nemlig ikke med i filmen som kom ut i 2003. Men det betyr ikke at den ikke er utrolig rørende og vakker. 


Vi følger historien til to karakterer som er klippet helt ut av handlingen i den ferdige filmen. Den ene er rektor ved en av skolene som er med på julekonserten, den andre er hennes kjæreste. 

På jobben virker den litt eldre rektoren som en stram dame, som ofte er litt barsk, men når vi følger med henne hjem forstår vi at hun egentlig er et herlig menneske, som ikke har det så greit. Hennes livsledsager er nemlig svært syk.


Se scenen, som antageligvis vil sette tårekanalene i gang, under og få også svar på hvorfor den ikke ble med i den ferdige filmen. Flere kanaler