LEVENDE: I Pixar-universet er leketøy levende og biler kan snakke. Nå avslører Disney at alt henger sammen.
LEVENDE: I Pixar-universet er leketøy levende og biler kan snakke. Nå avslører Disney at alt henger sammen. Foto: Reuters
Mange har spekulert i at alle Pixar-filmene egentlig foregår i det samme universet, nå bekrefter Disney at dette stemmer, skriver Unilad.

På den offisielle Facebook-siden til Toy Story har Disney lagt ut en video der de viser frem det de kaller «påskeegg». Det er små frempek som får alle Pixar-filmene til å henge sammen. 

Scooteren til den slemme matinspektøren i «Ratatouille» dukker opp på en søppeldynge i filmen «Wall-E», og «Oppdrag Nemo» henger sammen med både «Toy Story 2» og «Småkryp».I skrivende stund har filmen på Facebook blitt delt over 100.000 ganger og fått nesten like mange likes. Flere fans har også kommentert med sine egen oppdagelser.

«Buzz Lightyear er også med i «Oppdrag Nemo». Han er på venterommet til tannlegen», kommenterer Chris Halley på Facebook.

Noen mener også at «påskeeggene» er lagt inn i filmene som hint til hva den neste filmen fra Pixar kommer til å inneholde. 


Se i videoen over hvor mange av «påskeeggene» du allerede har oppdaget. 

Oppdrag Nemo
PÅSKEEGG: Det er det Disney kaller de små hintene som binder alle Pixar-filmene sammen. Foto: AFP


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler