POPULÆRT: Frankie Muniz spilte rollen som Malcolm i «Malcolm i midten» fra 2000 til 2006.
POPULÆRT: Frankie Muniz spilte rollen som Malcolm i «Malcolm i midten» fra 2000 til 2006. Foto: Fox
Komiserien «Malcolm i midten» har gått jevnt og trutt på TV2 siden den først dukket opp i 2000.

Frankie Muniz (31) hadde rollen som den intelligente sønnen, Malcolm, og den populære serien førte til at den da 15 år gamle gutten ble verdensberømt nærmest over natten.

Nå deltar Muniz i den amerikanske utgaven av «Skal vi danse», men da han nylig ble spurt i programmet om hva han husker som karrierens høydepunkt, fikk han problemer.

– De fleste tror at mine mest minneverdige år var da vi startet opp med «Malcolm i midten», fordi det gjorde at jeg kunne leve ut drømmene mine, men sannheten er at jeg husker veldig lite av det. Jeg føler nesten at det ikke var meg, forteller 31-åringen, ifølge Huffington Post.

Små drypp
Muniz lider nemlig av hukommelsestap, blant annet som følge av hele ni hjernerystelser gjennom livet. 

I tillegg er han rammet av små, forbigående drypp, som i legevitenskapen er betegnet som TIA (transient ischemic attack). 

Dette gjør at blodforsyningen til hjernen blir midlertidig nedsatt, og den som rammes kan ofte få symptomer som minner om hjerneslag, for eksempel at man plutselig mister følelsen i en arm – eller babler usammenhengende. Omtrent en tredjedel av dem som får et TIA-anfall, får et hjerneslag i fremtiden, skriver Norsk Helseinformatikk.

– Det gjør meg litt trist. Ting jeg egentlig burde kunne huske, kan plutselig dukke opp i hodet, sier Muniz.


Så alle episodene
Han avslører overfor TMZ at han i sommer så gjennom samtlige episoder av «Malcolm i midten».

– Det var morsomt. Jeg husker som sagt nesten ikke noe av det, så jeg så på det som en fan. Og programmet var veldig morsomt, sier 31-åringen.

Muniz har spilt i en rekke mindre filmer og serier etter at innspillingene av «Malcolm i midten» ble avsluttet i 2006.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler