FANS GLEDES: «Game of Thrones»-eventyret nærmer seg slutten, med det arbeides nå med spinoff-serier.
FANS GLEDES: «Game of Thrones»-eventyret nærmer seg slutten, med det arbeides nå med spinoff-serier. Foto: Helen Sloan/HBO.
Den åttende sesongen av Game of Thrones er bekreftet og fans gruer seg til eventyret er over. Nå har HBO kastet ut et lommetørkle som kan være til trøst.

Knar idéer
Etter sesong 7 og 8 blir det ikke mer «Game of Thrones», men det er store muligheter for at vi får se mer til «Westeros».

HBO bekrefter at arbeidet med spinoff-serier til populære «Game of Thrones» er i gang. Det melder flere internasjonale medier.

For tiden er hjernen bak historien, George RR. Martin, hentet inn fire manusforfattere for å kna idéer. Disse har tidligere jobbet med kritikerroste prosjekter som  «X-Men», «Godzilla», «Mad Men» og «L.A. Confidential». Dette melder New York Times og Dagbladet.

Saken fortsetter under.
sdf
IKKE OVER: Skaperen bak «Game of Thrones», George RR. Martin jobber nå med manusforfattere for å komme opp med ideéer til eventuelle spinoff-serier. Foto: APMens vi kanskje må vente en god stund på eventuelle spinoff-serier, er det nå drøye to måneder til nest siste sesong av «Game of  Thrones» har premiere på HBO den 17.juli. De første offisielle bildene har blitt delt på Twitter.Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler