KULTSTATUS: Karakteren Buzz fra «Alene hjemme»-filmene har blant noen nesten fått en kultstatus. Men hva holder han på med nå, 26 år etter at filmen kom ut?
KULTSTATUS: Karakteren Buzz fra «Alene hjemme»-filmene har blant noen nesten fått en kultstatus. Men hva holder han på med nå, 26 år etter at filmen kom ut? Foto: 20th Century-Fox
Det har gått 26 år siden vi for første gang ble kjent med den store McCallister-familien i julefilmen «Alene hjemme». Foruten hovedrolleinnhaveren, Macauley Culkin, har det vært stille fra de andre skuespillerne, men nå har «Buzz» noe på gang.

Devin Ratray var 13 år da den første «Alene hjemme»-filmen ble spilt inn, og for veldig mange vil han nok for alltid være den usympatiske broren til Kevin McCallister, som eide en tarantella og spiste opp all pizzaen selv. Men hva holder, den nå, 39 år gamle Devin Ratray på med?

Foruten å være musiker i bandet «Little Bill and the Beckleys» har han den siste tiden jobbet med et nytt prosjekt som skal komme på HBO; «MOSAIC». Der spiller han en detektiv ved navn Nate Henry, opplyser skuespilleren på Twitter

Saken fortsetter under bildet


Kroppsfokus
Om Devin Ratray også denne gangen har endt opp med å spille den kjipeste fyren vites ikke. Men at Ratray selv har fått mange kjipe kommentarer er det ingen tvil om. 

Skuespillerens vekt har vært et tilbakevendene tema i så godt som alt som har blitt skrevet om han de siste årene, og også Instagramkontoen «FuckJerry» har slengt seg på, skriver danske Metroxpress.

Denne uken ble det nemlig postet et bilde av Devin Ratray på kontoen, som har over 10 millioner følgere, med følgende tekst:

«Husker du da Buzz McCallister spiste hele pizzaen som han egentlig skulle dele med Kevin? Vel, se på ham nå».

A photo posted by Elliot Tebele (@fuckjerry) onUansett vekt blir det forhåpentligvis et gledelig gjensyn med «Buzz» både på TV i julen, og som HBO-detektiv på nyåret. 

Flere kanaler