SUKSESS: Gabourey Sidibe ble Oscar-nominert for rollen som «Precious».
SUKSESS: Gabourey Sidibe ble Oscar-nominert for rollen som «Precious». Foto: Push Pictures/Euforia Film
Filmen om den sterkt overvektige «Precious» fikk stor oppmerksomhet da den hadde premiere i 2009. 

Den den gang 26 år gamle debutanten, Gabourey Sidibe, spilte rollen som «Precious», som drømte seg vekk fra vold og overgrep. Sidibe ble hyllet for rolletolkningen og ble blant annet nominert til Oscar for beste kvinnelige hovedrolle.

Mye oppmerksomhet fikk det også Oprah Winfrey var produsent, samt at Mariah Carey var på rollelisten.

Ned 45 kilo?
Etter at filmen gikk verden rundt for sju år siden, har det, med enkelte unntak, vært stille fra Sidibe - som nå er blitt 33 år.

Nylig dukket hun imidlertid opp på rød løper foran opptakene til talkshowet «Watch What Happens Live», der hun selv skulle være gjest.

Ifølge rapportene fra de britiske tabloidene, var det en svært blid og selvsikker skuespiller som viste fram sin «nye» figur foran pressen. Hun ville ikke gå inn på hvor mye hun har gått ned det siste året, men ifølge Mirror sine kilder, kan det være snakk om så mye som 45 kilo.


Saken fortsetter under bildet

- Et mareritt
Sidibe fortalte pressen om den livslange kampen mot kiloene, og at både barne- og ungdomsskolen var et mareritt.

- Jeg fikk det ikke bra med meg selv før jeg var 25 år, sier hun, ifølge Mirror. Dette var altså året før «Precious»-filmen hadde premiere.

Sidibe spiller akkurat nå i den musikalske dramaserien «Empire», skriver BT. Hun har også medvirket i tre sesonger av den amerikanske skrekk- og dramaserien «American Horror Story».


Flere kanaler