UGJENKJENNELIG: Det er slik vi er vant til å se den kreative popstjernen, men i filmen får vi sett en mye mer naturlig side.
UGJENKJENNELIG: Det er slik vi er vant til å se den kreative popstjernen, men i filmen får vi sett en mye mer naturlig side. Foto: AP
Den Oscar-vinnende skuespilleren Bradley Cooper har fått meg seg popstjernen Lady Gaga for å lage nyinnspillingen av historien «A Star Is Born».

Cooper, som både er regissør og har den mannlige hovedrollen, er kjent blant annet fra filmene «American Sniper» og «Silver Linings Playbook». Lady Gaga har den kvinnelige hovedrollen, og spiller en litt annerledes rolle enn slik vi er vant til å se henne.

– Vi jobber godt sammen, vi sitter sammen og lærer hverandre ting. Så han gjør meg virkelig til en bedre skuespillerinne, og han kommer til å gjøre meg til en mye bedre skuespillerinne. Han er bare en veldig bra fyr, forteller Gaga under et intervju med radiostasjonen 97.1 AMP.

Se traileren under.

Gaga er kjent for å være ekstravagant og kontroversiell med sine drøye antrekk, men i filmen får vi se henne som en mer avslappet jente, og hun er nesten ikke til å kjenne igjen. 

Saken fortsetter under bildet.
Lady gaga
KREATIV: Slik er vi vant til å se popstjernen. Foto: Scanpix

Gammel film-historie
Filmen er en ny versjon av den tragiske kjærlighetshistorien mellom den suksessfulle musikeren Jackson Maine (Cooper), og sangeren Ally (Gaga). Ally sliter med å få det store gjennombruddet, helt til Jackson legger oppmerksomheten sin mot henne.

Alle sangene er nyskrevet og ble fremført live under innspilling. Cooper og Gaga har sammen laget flere av sangene i filmen, sammen med flere andre kjente musikere som Lukas Nelson, Jason Isbell og Mark Ronson.

Det er laget tre tidligere versjoner av «A Star Is Born». I 1937, 1954, og sist i 1976 med Barbra Streisand i hovedrollen. 

Filmen har premiere på den prestisjetunge Venice Film festival i september, og kommer på kino for resten av verden den 5. oktober 2018.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler