STJERNESPEKKET: Dwayne «The Rock» Johnson (t.v.) og Zac Efron (t.h.) blir å se i den nye Baywatch-filmen sammen med gamle helter.
STJERNESPEKKET: Dwayne «The Rock» Johnson (t.v.) og Zac Efron (t.h.) blir å se i den nye Baywatch-filmen sammen med gamle helter. Foto: AP
Filmen er basert på den rødkledde tv-suksessen med Pamela Anderson og David Hasselhoff på strandkanten.

Sjefsvakta «Mitch Buchanan» ble spilt av «The Hoff», men nå er det andre muskelkrefter som tar over livbøya.

«The Rock» inn for «The Hoff»
Det er ikke en liten innbytter som tar over for «The Hoff» i filmen. Dwayn Johnson, bedre kjent som «The Rock» tar over i rollen som Buchanan.

Det som kanskje er underlig, er at David «The Hoff» Hasselhoff fortsatt blir å se i filmen likevel i følge imdb. Han er satt inn i rollen som «The Mentor». 

Ved siden av «The Rock» finner vi yndlingen «Zac Efron» i den andre hovedrollen som «Matt Brody». 29-åringen er mest kjent som «Troy Bolton» i «High School Musical»-filmene.


Mye likt, men
Filmen som nærmer seg premiere ser ut til å ha mange likheter med den originale serien; røde badedrakter, heltemot, bikini- og strandliv, motorbranner og dramatiske redningsaksjoner. 

Og om ikke det var nok ser det også ut som at Pamela Anderson streifer innom filmen som populære «Casey Jean Parker».

Saken fortsetter under.
fgd
NOSTALGI?: Pamela Anderson (t.h.) kan se ut til å dukke opp i filmen som har premiere 25.mai. Her fra den originale tv-serien. Foto: NTB scanpix


Det som likevel kan se ut som å skille de to versjonene ved en titt på traileren er at filmen ser ut til å spille enda mer på absurd humor. 

Se traileren til filmen som har premiere 25.mai her:Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler