SPEKULASJONER: Denne logoen har satt fart i spekulasjonene blant fansen.
SPEKULASJONER: Denne logoen har satt fart i spekulasjonene blant fansen. Foto: Disney
Star Wars har virkelig fått en gjenfødelse blant fansen de siste årene og filmen «The Force Awakens» er sett av over 630.000 nordmenn på kino.

Nøkkelen til de gode besøkstallene har vært filmer i serien som holder høyt nivå, med en blanding av moderne historiefortelling og nostalgiske tilbakeblikk.

«Star Wars: The Last Jedi» er tittelen på den nye filmen, og forventningene er ikke mindre til denne filmen.

Etter at filmens logo ble kjent i går, har ikke reaksjonene fra fansen latt vente på seg, og mange spør seg nå hvem den siste jedi er, og ikke minst, hva skjer med de andre?

Diskusjonen rundt skrift, gramatikk og farge går heftig for seg i kommentarfeltene, blant annet på nettstedet IGN. Men enn så lenge har fansen ikke fått annen bekreftet informasjon enn den nye logoen og premieredatoen 15 desember i USA.

Artikkelen fortsetter under
asd
PRINSESSE LEIA: Carrie Fisher avbildet under premieren på Star Wars: The Force Awakens. Foto: AFP
Hyllet avdød skuespiller
I romjulen døde skuespiller Carrie Fisher, best kjent for rollen som «Prinsesse Leia», av et hjerteinfarkt, 60 år gammel. 

Fisher rakk å spille inn alle sine scener før hun døde, og det kan bli et emosjonelt farvell for fansen når «The Last Jedi» har premiere i desember.

Filmanmelder Birger Vestmo hyllet Fisher da hun gikk bort for en måned siden.

– Hun har vært et forbilde for mange jenter, og har vist at hun kunne holde tritt med guttene i Star Wars-filmene, fortalte Vestmo til P4 Nyhetene den gang.


– Fisher greide å skape en personlighet av prinsesse Leia som er kraftig tilstede i vår populærkultur, selv 40 år etter at vi så henne for første gang i sin rolle, sier Birger Vestmo.

Flere kanaler