KJÆRLIGHET: Det var ikke bare på film at det oppsto følelser mellom Carrie Fisher og Harrison Ford. Her ser du de sammen med Mark Hamill som spilte rollen som Luke Skywalker i Star Wars fra 1977.
KJÆRLIGHET: Det var ikke bare på film at det oppsto følelser mellom Carrie Fisher og Harrison Ford. Her ser du de sammen med Mark Hamill som spilte rollen som Luke Skywalker i Star Wars fra 1977. Foto: AP
I 1976 spilte den da 19 år gamle Carrie Fisher rollen som prinsesse Leia i den første «Star Wars»-filmen. På lerretet kunne man se en gryende romanse mellom Leia og den barske Han Solo, som Harrison Ford ga liv til, men det var ikke bare foran kameraene det var store følelser i spill.

– Det var veldig intenst. Det var Han og Leia gjennom uka og Carrie og Harrison i helgen, forteller hun til People

Harrison Ford var på denne tiden 34 år og var både gift og hadde barn. Likevel ble han svært betatt av den unge skuespillerinnen. I sin nye bok, «The Princess Diarist», skriver Fisher at de tilbrakte sin første natt sammen etter å ha vært på en bursdagsfest for George Lucas.

«Jeg lå og så på Harrison. Fjeset til en helt [...]. Hvordan kan du kreve av et slikt skinnende eksemplar av en mann å skulle være tilfreds med en jente som meg», skriver Carrie Fisher i boka. 

Saken fortsetter under bildet
Star Wars
GOD STEMNING: Dette bildet er tatt under innspilling og viser Harrison Ford, Anthony Daniels som spilte roboten C3P0, Carrie Fisher og Peter Mayhew som spilte Chewbacca. Foto: AP


Men hun forteller også at den store aldersforskjellen mellom henne selv og Ford gjorde henne trygg. 

– Jeg var så uerfaren, men det var noe ved ham som jeg stolte på. Han var snill, forklarer Fisher til People.  

Det har gått 40 år siden innspillingen av den første «Star Wars»-filmen og først nå letter Fisher på sløret rundt den hete romansen i sin nye bok. 

Ifølge People sendte hun et eksemplar av boka til Harrison Ford for at han skulle være forberedt på hva som var på vei ut, men han har hittil ikke kommentert saken.


Flere kanaler