RAMMET: TV-stjerne Camille Grammers hus (t.v) gikk opp i flammer nylig. Også Miley Cyrus har opplevd å miste hjemmet sitt i den enorme skogbrannen.
RAMMET: TV-stjerne Camille Grammers hus (t.v) gikk opp i flammer nylig. Også Miley Cyrus har opplevd å miste hjemmet sitt i den enorme skogbrannen. Foto: Instagram/AP
Skogbrannene som herjer i California er nå blitt de dødeligste som delstaten noensinne har opplevd.

Så langt er 31 personer bekreftet omkommet, og dødstallene er ventet å stige, ettersom minst 228 personer er meldt savnet.

Californias dødeligste skogbrann inntil denne, var Griffith Park-brannen i 1933, der 29 personer mistet livet.

Rundt 6.700 bygninger har så langt brent ned - og særlig hardt rammet er byen Paradise, som nærmest ble utslettet da voldsomme «brannvinder» feide gjennom byen.  

Nå er det bare aske igjen mange steder, rapporterer NBC - som har vært inne i byen og dokumentert de enorme ødeleggelsene.

– Hjerteskjærende
En rekke kjente skuespillere og stjerner fra Hollywood har opplevd å miste hjemmene sine de siste dagene.

Gerard Butler (48), som blant annet er kjent fra filmene «300» og «RocknRolla», fant huset sitt i ruiner da han returnerte til Malibu etter å ha blitt evakuert.

«En hjerteskjærende tid for hele California», skriver skuespilleren, som også takker brannmennene for deres heltemodige innsats.

Saken fortsetter under innlegget

Miley Cyrus (25) skriver at hun er «fullstendig knust» over de enorme ødeleggelsene. Selv om hun har mistet huset sitt, betegner hun seg som én av de heldige, tross alt.

Saken fortsetter under bildet

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Camille Grammer (50) mistet også huset sitt i Malibu.

«Veldig trist at vi har mistet hjemmet vårt, men vi er takknemlige for at familien er i trygghet», skriver Grammer.

Saken fortsetter under innlegget

En rekke medier skriver også at artisten Robert Thickes hus gikk tapt i flammene.

På Instagram legger han vekt på at han og familien slapp unna med livet i behold.


Brann-tornadoer
Det er i alt tre skogbranner som herjer i California. Lengst nord pågår brannen «Camp Fire» i et område på 450 kvadratkilometer. 

Lenger sør har «Woolsey Fire» herjet utenfor Los Angeles, blant annet i Malibu. I dette området har det også vært en mindre brann, «Hill Fire», som nå er under kontroll.

Meteorologene frykter at vinden vil øke de neste dagene, noe som kan føre til «branntornadoer».

– Vi frykter at brannen skal spre seg raskt og oppføre seg ekstremt. Vi kan risikere at det utvikler seg branntornadoer, sier meteorolog David Gomberg til Los Angeles Times.

For noen dager siden delte Brynn Parrott Chatfield denne skremmende videoen fra da hun måtte flykte fra byen Paradise:


Flere kanaler