MÅ GI SEG: Frank Løke får ikke lenger være med i «Skal vi danse». TV2 avslutter også samarbeidet med Løke i den planlagte serien «Kjendis søker kjæreste».
MÅ GI SEG: Frank Løke får ikke lenger være med i «Skal vi danse». TV2 avslutter også samarbeidet med Løke i den planlagte serien «Kjendis søker kjæreste». Foto: NTB scanpix
Mandag kveld offentliggjorde TV2 at Frank Løke (38) kastes ut av «Skal vi danse», etter stuntet med Borat-drakt under direktesendingen lørdag kveld.

– Vi har valgt å ta Frank Løke ut av Skal vi danse-konkurransen etter en helhetsvurdering. Både helgens stunt som vi tok avstand fra, Løkes oppførsel i etterkant og uforutsigbarheten han representerer og tydelig gir uttrykk for, spiller inn i den beslutningen, sa programdirektør i TV 2, Jarle Nakken til egen kanal.

Nå slår Løke tilbake mot TV2-ledelsen.

– I castingen med Monster og TV 2 spurte jeg de om de virkelig ønsket å slippe meg til på live-tv. Svaret var entydig ja, vi trenger folk som deg, som byr på seg selv og lager underholdning. Jeg serverte dem akkurat det de ville ha, skriver Løke i en tekstmelding til Dagbladet.

Saken fortsetter under innlegget

– Var med på stuntet
Han hevder også at dansepartner Tone Jacobsen, som har sagt at hun ble sjokkert over det som skjedde, var med på stuntet, og han er usikker på hvorfor hun har uttalt seg som hun har gjort de siste dagene.

– Frykten for hva folk ville si når de fikk vite at hun var med spillet, skremte henne til å ikke si noe, tror jeg. Jeg fortalte henne at de aldri ville hive oss ut, og det var her jeg tok feil, sier Løke til Dagbladet.

Jacobsen sier i en kommentar at hun ønsker å legge saken bak seg, og at hun ikke har flere kommentarer.

«Takk for at du holdt ut»
Mandag kveld, etter at det ble kjent at Løke blir kastet ut av programmet, la han ut en hilsen til Jacobsen på Instagram.

«Takk for meg «Skal Vi Danse». Aldri meningen å såre deg Tone. Du er ei sinnsykt bra og sterk dame. Takk for at du holdt ut med meg i alle disse ukene»


P4 har så langt ikke kommet i kontakt med Frank Løke.

Flere kanaler