INGEN REUNION: Friends-skaperen er ikke positiv til en reunion.
INGEN REUNION: Friends-skaperen er ikke positiv til en reunion. Foto: NBC
Siden den populære serien kom til en slutt i 2004 har Friends-fansen håpet på en reunion med vennegjengen de delte 90-tallet med. Flere ganger har det blitt hintet og avkreftet om det faktisk kommer til å skje.

Nå har Friends-skaper Marta Kauffmann kommet med uttalelse som vil gjøre fansen nokså skuffet. I et intervju med Rolling Stone blir Kauffmann spurt om hvorfor hun er så sikker på at det ikke kommer til å bli en Friends-gjenforening.

– Det er flere grunner til at det ikke blir en gjenforening. Showet handler om en tid i livet der vennene dine er familien din. Og det er ikke den tiden lengre, forteller hun til magasinet.

Hun forklarer at alt man gjør er å sette de seks skuespillerne sammen igjen, og da forsvinner hjertet i showet. 

– Jeg vet ikke om det vil gjøre noe godt. En gjenforening vil bare bli en skuffelse.

Ingen likte kjenningsvideoen
I 2016 kom også Jennifer Aniston med en uttalelse som knuste fansens hjerter. Det var nemlig slik at ingen av de seks skuepillerne viste seg å være særlig fan av den kjente kjenningsvideoen.

– Det var aldri noen av oss som likte kjenningsmelodien spesielt godt, og vi følte at det var veldig rart å danse i en fontene, men vi gjorde det fordi vi ble bedt om det, fortalte stjernen til «The One Show».Flere saker

Jahn Teigen er død Den folkekjære sangeren og musikeren Jahn Teigen er død, 70 år gammel. Tirsdag 25.02 2020
Flere kanaler