Siden den populære serien kom til en slutt i 2004 har Friends-fansen håpet på en reunion med vennegjengen de delte 90-tallet med. Flere ganger har det blitt hintet og avkreftet om det faktisk kommer til å skje.

Nå har Friends-skaper Marta Kauffmann kommet med uttalelse som vil gjøre fansen nokså skuffet. I et intervju med Rolling Stone blir Kauffmann spurt om hvorfor hun er så sikker på at det ikke kommer til å bli en Friends-gjenforening.

– Det er flere grunner til at det ikke blir en gjenforening. Showet handler om en tid i livet der vennene dine er familien din. Og det er ikke den tiden lengre, forteller hun til magasinet.

Hun forklarer at alt man gjør er å sette de seks skuespillerne sammen igjen, og da forsvinner hjertet i showet. 

– Jeg vet ikke om det vil gjøre noe godt. En gjenforening vil bare bli en skuffelse.

Ingen likte kjenningsvideoen
I 2016 kom også Jennifer Aniston med en uttalelse som knuste fansens hjerter. Det var nemlig slik at ingen av de seks skuepillerne viste seg å være særlig fan av den kjente kjenningsvideoen.

– Det var aldri noen av oss som likte kjenningsmelodien spesielt godt, og vi følte at det var veldig rart å danse i en fontene, men vi gjorde det fordi vi ble bedt om det, fortalte stjernen til «The One Show».


Flere kanaler