SKILT VED FØDSELEN: Øltyven (t.v) lignet på David Schwimmer, mente internett - noe som gjorde at «Friends»-stjernen rekonstruerte hendelsen.
SKILT VED FØDSELEN: Øltyven (t.v) lignet på David Schwimmer, mente internett - noe som gjorde at «Friends»-stjernen rekonstruerte hendelsen. Foto: Blackpool Police/@DavidSchwimmer
«Friends»-stjerne David Schwimmer har fått uventet oppmerksomhet etter at politiet i Blackpool i England etterlyste en tyv som stjal øl fra en dagligvarebutikk.

Innlegget gikk raskt viralt - ettersom mange mente mannen på bildet var svært lik den amerikanske TV-stjernen.

Saken fortsetter under innlegget

Etter at politiet la ut etterlysningen, ble kommentarfeltet raskt fylt opp med vittigheter.

«Dette er definitivt ikke Ross. De er veldig ulike, omtrent som natt og...senere samme natt», skriver en.

– Jeg sverger
Nyheten nådde raskt David Schwimmer, som nå har publisert en Twitter-video der han har kledd seg ut som mannen på overvåkningsbildene.

«Betjenter, jeg sverger på at det ikke var meg. Som dere kan se, var jeg i New York. Jeg ønsker det hardtarbeidende politiet i Blackpool lykke til med etterforskningen», skriver Schwimmer humoristisk.

Saken fortsetter under videoen

«Friends»-stjernens innlegg er i skrivende stund likt og delt mer enn 500.000 ganger.

Også Blackpool-politiet har fått med seg skuespillerens respons.

«Takk til alle for rask respons. Vi har undersøkt saken grundig, og har fått bekreftet at David Schwimmer var i USA på dette tidspunktet.»

blackpool
Foto: Skjermdump

Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler