KONTROVERSIELL: Frank Løke ble kastet ut av «Skal vi danse», men har opplyst at han vurderer å komme uanmeldt på finalen lørdag.
KONTROVERSIELL: Frank Løke ble kastet ut av «Skal vi danse», men har opplyst at han vurderer å komme uanmeldt på finalen lørdag. Foto: NTB scanpix
Lørdag kveld avgjøres det hvem som går helt til topps i denne høstens dramatiske «Skal vi danse»-sesong.

Tidligere i høst ble deltaker Frank Løke (38) kastet ut av konkurransen, etter å ha sjokkert TV-seerne med å opptre i «Borat»-drakt i beste sendetid.

Brøt retningslinjene
Utestengelsen medførte også at Løke, som første deltaker noensinne, ikke ble invitert til å være med på finalesendingen.

– Frank Løke brøt bevisst med produksjonens retningslinjer og dermed brøt han også grunnlaget for videre samarbeid. Han er derfor ikke en del av finaleprogrammet, sa PR- og mediesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, forrige helg.

Søndag gikk imidlertid Løke ut på Instagram og «truet» med å dukke opp likevel.

«Det er mulig jeg dukker opp på finalefesten allikevel, siden man skal ikke tro på alt som står i mediene, spesielt ikke på TV2», skrev Løke - som i samme innlegg passet på å gjøre et stort nummer ut av det han mener er svake seertall for kanalen på «Skal vi danse»-sendingene de siste ukene.

– Går ut over mange mennesker
Skulle Frank Løke dukke opp på lørdag, blir det garantert nye overskrifter, men det er ikke alle som vil sette stor pris på å få en ubuden gjest.

– Han er jo et oppegående voksent menneske, så regner med at han følger anmodningene han har fått. Det går ut over mange mennesker som jobber for å få et godt program om han dukker opp og kødder det til, sier dommer Tore Petterson (38) til Seher.no.

Heller ikke meddommer Merete Lingjærde er særlig lysten på et Løke-comeback i finalen.

– Jeg tenker at det er rart at han har lyst til å ødelegge, og skjønner ærlig talt ikke poenget. Jeg skjønner heller ikke hvorfor man skal ha lyst til å komme når man ikke fikk fullføre, sier Lingjærde til Seher.no.

Saken fortsetter under bildet
skal
I FINALEN: Jan Gunnar Solli og Rikke Lund skal gjøre opp om «Skal vi danse»-pokalen med Einar Nilsson og Anette Stokke lørdag kveld. Foto: TV 2

Vil presse seg inn
Løke har ikke besvart P4s henvendelser i saken, men i et nytt Instagram-innlegg torsdag formiddag, gjentar han sitt tidligere budskap.

«Nei, vi får se om ikke ActionFrank blir en ubuden gjest som presser seg inn på fest», skriver den tidligere håndballspilleren.


Dette innlegget la Løke ut etter at han danset i «Borat»-kostymet tidligere i høst:

Flere kanaler