KARAKTERISTISK: Kristofer Hivju slik vi er vant til å se ham. Med store mengder rødt hår og skjegg.
KARAKTERISTISK: Kristofer Hivju slik vi er vant til å se ham. Med store mengder rødt hår og skjegg. Foto: NTB scanpix
Den norske stjerneskuespilleren Kristofer Hivju (38), mest kjent fra suksesserien «Game of Thrones», har en hårmanke som har blitt kjent over hele verden de siste årene.

Det kraftige røde skjegget har blitt et solid varemerke, og ble også brukt som lokkemiddel da en amerikansk kino satte opp den norske filmen «Birkebeinerne» med Hivju i hovedrollen: «Han rødskjeggete villmannen fra «Game of Thrones er med», reklamerte kinoen.

Nå har Hivju-fansen verden over fått svaret på det mange kanskje har vært nysgjerrige på; hvordan ser egentlig brumlebassen ut uten skjegget?

Vi skal skynde oss å fortelle at bildet, som 38-åringen selv har lagt ut, er noen år gammelt – så ingen behøver å frykte at skuespilleren har barbert av seg kjennemerket sitt, skriver Expressen.

«Mannen har ikke noe skjegg..??», skriver Hivju under innlegget.

Saken fortsetter under bildet

The man has no beard... ??VS??He he! #ThrowbackThursday #bigbeard-VS-nobeard #kristoferhivju

Et innlegg delt av Kristofer Hivju (@khivju)


Blandede reaksjoner
Bildet er i skrivende stund likt mer enn 36.000 ganger, og reaksjonene fra fansen er mildt sagt sprikende. Mange har heller ikke fått med seg at bildet er noen år gammelt.

«Du må aldri få skjegg igjen! Wow! Kjekk mann!!!»

«Neeeeeeeeei...Få skjegget tilbake!»

«Dette gjør at jeg føler meg dårlig»

«Kjekk uansett»

«Betyr dette at du ikke skal spille i sesong 8?!»

«Du har et vakkert ansikt»

«Omg, han ser så annerledes ut!»

Hivju har, i tillegg til å spille Tormund Giantsbane i «Game of Thrones», medvirket i bl.a. tv-serien «Fox Grønland» og filmene «Olav», «Birkebeinerne», «Turist», «Wendyeffekten» og «The Fate and the Furious».


hivju
STJERNE: Kristofer Hivju har de siste årene blitt verdenskjent for sin rolle som Tormund Giantsbane i «Game of Thrones». Foto: HBO

Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler