SLUTT: Dag Erik Pedersen og Ania Veliz har vært kjærester og samboere i en årrekke. Her er de to fotografert under feiringen av 50-årsdagen til Jan Kvalheim i Kragerø i 2013.
SLUTT: Dag Erik Pedersen og Ania Veliz har vært kjærester og samboere i en årrekke. Her er de to fotografert under feiringen av 50-årsdagen til Jan Kvalheim i Kragerø i 2013. Foto: NTB scanpix
NRK-profilen Dag Erik Pedersen (58) bekrefter nå at det er slutt mellom ham og samboeren Ania Veliz (49).

– Av respekt for barna og familien ber vi om forståelse for at vi ikke kommer til å kommentere dette utover til NTB, sier Pedersen til NTB.

De to har vært et par i 28 år, og sammen har de døtrene Sunniva og Selma.

I 2010 ble det kjent at paret flyttet fra hverandre, men de opplyste at de fortsatt var kjærester. Fire år senere flyttet de sammen igjen.

Saken fortsetter under bildet
pedersen
POSERTE: Dag Erik Pedersen og Ania Veliz ankommer idrettsgallaen 2018 sammen med døtrene Selma og Sunniva, i februar 2018. Foto: NTB scanpix


Kreft og hjerteinfarkt
Pedersen og Veliz har tidligere fortalt om hvordan 2017 ble et knalltøft år, etter at Veliz ble rammet av en forholdsvis sjelden krefttype. Etter operasjon, stråling og cellegift, er nå 49-åringen blitt mye bedre.

– Det går bra. Helsen har stabilisert seg, sa Ania Veliz til Se og Hør i februar 2018.

Også «Mesternes Mester»-programleder Dag Erik Pedersen har tidligere vært alvorlig syk. Han ble rammet av et kraftig hjerteinfarkt i 2008, og har senere fått høre at han var sekunder fra å dø.

– Jeg hadde lykken på min side, og sykebilen rakk Rikshospitalet akkurat i tid, heldigvis. Jeg har tidligere sagt at jeg opplevde hjerteinfarktet som et målfoto mellom liv og død. Heldigvis ble det riktig vinner, har den tidligere proffsyklisten fortalt til Se og Hør.

Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler