Axl Rose og Slash står sammen på scenen igjen. Neste sommer kommer de til Norge.
Axl Rose og Slash står sammen på scenen igjen. Neste sommer kommer de til Norge. Foto: Reuters
Guns N' Roses har reist verden rundt på sin «Not In This Lifetime Tour» i snart to år, men fant ikke plass til Norge i sommer.

19. juli 2018
Comebacket hvor Axl Rose og Slash ble gjenforent har imidlertid vært så vellykket at bandet har bestemt seg for å fortsette turnéen også neste år.

Neste sommer spiller de 13 konserter i Europa og 19. juli står bandet på samme scene som i 1993, Valle Hovin i Oslo.

«I løpet av det siste tiåret har Guns N 'Roses gjennomført utsolgte show og headlinet festivaler over hele verden, etter den kritikerroste utgivelsen av 2008s RIAA platina-nominerte «Chinese Democracy». Seks studioalbum senere, er Guns N' Roses en av de viktigste og mest innflytelsesrike i musikkhistorien, og fortsetter å sette referansen for liveopptredener for millioner av fans verden over», skriver Live Nation i en pressemelding.

Rift om billettene
Valle Hovin tar rundt 40.000 tilskuere, men det er liten tvil om at det vil bli pågang på billettsalget, som starter torsdag 16. november klokken 10.00.

Den eldre generasjonen vil sikkert huske at Guns N' Roses med originalbesetningen spilte på Valle Hovin 10. juni 1993. Det var noe av det siste vi så av bandet sammen på scenen, før de gjorde comebacket i 2016.

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler