Axl Rose og Slash står sammen på scenen igjen. Neste sommer kommer de til Norge.
Axl Rose og Slash står sammen på scenen igjen. Neste sommer kommer de til Norge. Foto: Reuters
Guns N' Roses har reist verden rundt på sin «Not In This Lifetime Tour» i snart to år, men fant ikke plass til Norge i sommer.

19. juli 2018
Comebacket hvor Axl Rose og Slash ble gjenforent har imidlertid vært så vellykket at bandet har bestemt seg for å fortsette turnéen også neste år.

Neste sommer spiller de 13 konserter i Europa og 19. juli står bandet på samme scene som i 1993, Valle Hovin i Oslo.

«I løpet av det siste tiåret har Guns N 'Roses gjennomført utsolgte show og headlinet festivaler over hele verden, etter den kritikerroste utgivelsen av 2008s RIAA platina-nominerte «Chinese Democracy». Seks studioalbum senere, er Guns N' Roses en av de viktigste og mest innflytelsesrike i musikkhistorien, og fortsetter å sette referansen for liveopptredener for millioner av fans verden over», skriver Live Nation i en pressemelding.

Rift om billettene
Valle Hovin tar rundt 40.000 tilskuere, men det er liten tvil om at det vil bli pågang på billettsalget, som starter torsdag 16. november klokken 10.00.

Den eldre generasjonen vil sikkert huske at Guns N' Roses med originalbesetningen spilte på Valle Hovin 10. juni 1993. Det var noe av det siste vi så av bandet sammen på scenen, før de gjorde comebacket i 2016.

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler