Disse bøndene venter på brev fra sine friere.
Disse bøndene venter på brev fra sine friere. Foto: Espen Solli/TV 2
Den 16. sesongen av Jakten på kjærligheten er snart i gang og seks bønder har blitt plukket ut og får sjansen til å finne kjærligheten på TV.

TV2 skriver i en pressemelding at det var stor interesse fra bønder over hele landet som hadde et ønske om å få være med i den nye sesongen.

Disse ønsker seg brev
Første bonde ut er Odd Arne Svaet. Han er 49 år, utdannet sykepleier og bor på en gård i Gausdal, Oppland. Odd Arne er på jakt etter en robust mann som ikke er redd for å ta i et tak. 

– Please, ikke la meg sitte her alene resten av mitt liv. Det er på tide at jeg får meg et mannfolk her altså, sier Odd Arne til TV2.

Odd Arne
Foto: Espen Solli/TV 2

Neste bonde på jakt etter kjærligheten er 27 år gamle Inger Lund. Hun bor på et småbruk i Båstad, 
Østfold, og ser etter mann som er omtenksom og gjerne litt «handy» og kan hjelpe henne med å kløyve ved.

Inger Lund
Foto: Espen Solli/TV 2

Randi Johanne Skjerve er 28 år gammel og bor på en gård i Levanger som driver med ammekyr kombinert med gris. Hun jobber også som realfaglærer på en videregående skole. Trønderjenta liker å ha det gøy og være aktiv.

Randi Johanne Skjerve
Foto: Espen Solli/TV 2

I Elverum er bonden Atle Kristiansen (37) på jakt etter en å dele hverdagen med. I tillegg til å drive med hesteavl på gården jobber Atle også som miljøarbeider.

– Det å komme hjem til noen og delta i en annens person liv og den kan delta i mitt. Det å være to er et stort savn, rett og slett.

Atle Kristiansen
Foto: Espen Solli/TV 2

André Johansen er 23 år gammel og bor på en gård i Målselv i Troms. Helt siden har var liten har André fulgt med på Jakten på kjærligheten og var bestemt på å melde seg på når han tok over gården.

Andre Jahansen
Foto: Espen Solli/TV 2

Siste bonde ut er Andreas Bolset (32) fra Jølster i Sogn og Fjordane. På gården som ligger idyllisk til er han på utkikk etter en jente som er glad i dyr og friluftsliv. 

Andreas Bolset
Foto: Espen Solli/TV 2

Dersom noen av disse bøndene kunne vær noe for deg kan du sende brev her.
Flere kanaler