Disse bøndene venter på brev fra sine friere.
Disse bøndene venter på brev fra sine friere. Foto: Espen Solli/TV 2
Den 16. sesongen av Jakten på kjærligheten er snart i gang og seks bønder har blitt plukket ut og får sjansen til å finne kjærligheten på TV.

TV2 skriver i en pressemelding at det var stor interesse fra bønder over hele landet som hadde et ønske om å få være med i den nye sesongen.

Disse ønsker seg brev
Første bonde ut er Odd Arne Svaet. Han er 49 år, utdannet sykepleier og bor på en gård i Gausdal, Oppland. Odd Arne er på jakt etter en robust mann som ikke er redd for å ta i et tak. 

– Please, ikke la meg sitte her alene resten av mitt liv. Det er på tide at jeg får meg et mannfolk her altså, sier Odd Arne til TV2.

Odd Arne
Foto: Espen Solli/TV 2

Neste bonde på jakt etter kjærligheten er 27 år gamle Inger Lund. Hun bor på et småbruk i Båstad, 
Østfold, og ser etter mann som er omtenksom og gjerne litt «handy» og kan hjelpe henne med å kløyve ved.

Inger Lund
Foto: Espen Solli/TV 2

Randi Johanne Skjerve er 28 år gammel og bor på en gård i Levanger som driver med ammekyr kombinert med gris. Hun jobber også som realfaglærer på en videregående skole. Trønderjenta liker å ha det gøy og være aktiv.

Randi Johanne Skjerve
Foto: Espen Solli/TV 2

I Elverum er bonden Atle Kristiansen (37) på jakt etter en å dele hverdagen med. I tillegg til å drive med hesteavl på gården jobber Atle også som miljøarbeider.

– Det å komme hjem til noen og delta i en annens person liv og den kan delta i mitt. Det å være to er et stort savn, rett og slett.

Atle Kristiansen
Foto: Espen Solli/TV 2

André Johansen er 23 år gammel og bor på en gård i Målselv i Troms. Helt siden har var liten har André fulgt med på Jakten på kjærligheten og var bestemt på å melde seg på når han tok over gården.

Andre Jahansen
Foto: Espen Solli/TV 2

Siste bonde ut er Andreas Bolset (32) fra Jølster i Sogn og Fjordane. På gården som ligger idyllisk til er han på utkikk etter en jente som er glad i dyr og friluftsliv. 

Andreas Bolset
Foto: Espen Solli/TV 2

Dersom noen av disse bøndene kunne vær noe for deg kan du sende brev her.

Flere saker

Jahn Teigen er død Den folkekjære sangeren og musikeren Jahn Teigen er død, 70 år gammel. Tirsdag 25.02 2020
Flere kanaler