BEDRE:  Flere Titanic fans mener filmen hadde blitt bedre med denne avsluttende scenen
BEDRE: Flere Titanic fans mener filmen hadde blitt bedre med denne avsluttende scenen Foto: Microstock/Youtube
Den legendariske filmen som dro med seg 11 Oscars for tjue år siden hadde kanskje vært enda mer emosjonell dersom denne slettede scenen hadde vært med i sluttresultatet. Nå reagerer folk i kommentarfeltene. 

I scenen får vi se de som overlevde samlet på redningsbåten «The Carpathia», med emosjonelle scener som viser sorgen og en annen side av en av filmen mest forhatte personer. Joseph Bruce Ismay var en av de øverste i selskapet som eide Titanic, og ble fremstilt som en feiging for å forlate skipet og hoppe i en av livbåtene i det skipet sank. Det var ikke så mye anger eller skam å se i ansiktet hans. 

Men i denne scenen får vi se Ismay i et litt annet lys. Kamera zoomer inn på ansiktet i det han går gjennom folkemengden av overlevende, og vi får se et klart uttrykk av anger og skuffelse. 

Samtidig får vi også se Rose, forfryst og skrekkslagen bli tatt hånd om av redningsmannskapet, mens moren hennes leter febrilsk etter henne.

Saken fortsetter under videoen
 

«Hvorfor ble denne slettet? Scenen med Rose nummen av sorg er en perfekt avslutting på Jacks død», skriver en på Youtube.

Flere mener at filmen hadde fått en mer komplett og forklarlig slutt dersom denne scenen hadde blitt lagt til på sluttenFlere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler