SKILLES: Chris Pratt (38) og Anna Faris (40) sier de setter stor pris på tiden de har hatt sammen.
SKILLES: Chris Pratt (38) og Anna Faris (40) sier de setter stor pris på tiden de har hatt sammen. Foto: Reuters
Skuespillerparet Chris Pratt (38) og Anna Faris (40) skiller lag etter åtte års ekteskap. Det bekrefter paret i en uttalelse på Facebook.

De to møttes på settet til filmen «Take Me Home Tonight» i 2007, og giftet seg i 2009. Sammen har de en sønn på fire år.

«Vi har lenge jobbet hardt for å få til dette, og er veldig skuffet over ikke å klare det. Vår sønn har to foreldre som elsker ham veldig høyt, og for hans skyld ønsker vi å holde denne prosessen så privat som mulig i tiden framover», står det i uttalelsen som er postet på Chris Pratts Facebook-side.

Ifølge People skal det ha versert rykter om at ekteskapet har skrantet det siste året. I tillegg skal Pratt ha blitt observert offentlig uten giftering.

Halvt norske Chris Pratt har tidligere hatt hovedrollen i Morten Tyldums storfilm «Passengers» - en film som også hadde blant andre Jennifer Lawrence på rollelisten.

«Vi er fortsatt glad i hverandre, og vil alltid sette pris på tiden vi har hatt sammen. Vi vil fortsatt ha dyp respekt for hverandre», står det til slutt i uttalelsen.faris pratt
STJERNER: Anna Faris og Chris Pratt avbildet i forbindelse med Golden Globe i januar 2015. Foto: Reuters

Flere kanaler