PREMIEREKLAR: George Clooney, denne gangen regissør, promoterte sin nye film, «Suburbicon», i Toronto.
PREMIEREKLAR: George Clooney, denne gangen regissør, promoterte sin nye film, «Suburbicon», i Toronto. Foto: Reuters
Hollywood-stjernen George Clooney (56) og kona Amal Clooney (39) ble i juni tvillingforeldre til Alexander og Ella.

Paret har i hele sommer for det meste holdt en lav profil, men under Toronto Filmfestival i Canada forrige helg, var Clooney, for første gang etter fødselen, på tur uten kone og barn.

Og selv om den stolte faren kan fortelle at barna sjelden er lei seg, innrømmer han at livet som tvillingpappa er slitsomt.

– De gråter nesten aldri, jeg gråter mer enn dem. Jeg gråter fire ganger om dagen for tiden, fordi jeg er så trøtt, forteller Clooney til Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet
george clooney amal
TVILLINGFORELDRE: George Clooney og kona Amal ankommer premieren på filmen «Suburbicon» under filmfestivalen i Venecia 2. septemeber. Foto: AFP

Overrasket
Clooney skal ha sterilisert seg på 90-tallet, og måtte, ifølge RadarOnline, gjennom et refertiliseringsinngrep for å kunne gjøre kona gravid. Han har også ved flere anledninger, for noen år tilbake, snakket om at barn ikke har vært «høyt på listen» hans.

Nå har imidlertid livet endret seg dramatisk.

– Jeg var ikke helt uforberedt på hvordan småbarnslivet var. Alle vennene mine har barn, og jeg er vel gudfar til omtrent 20 av dem, så jeg visste hva jeg gikk til. Likevel var det overraskende å se hvor mye mer komplisert det er å ha tvillinger, istedenfor bare én. Det er ikke dobbelt så mye jobb, det er mer enn det. Og det er ikke engang meg det er mest jobb for, for disse to tomskallene vet jo ikke at jeg eksisterer for tiden, sier 56-åringen.


Beundrer kona
Han forteller at han stort sett må nøye seg med å gi tvillingene en flaske melk nå og da.

– Jeg beundrer virkelig min kone. Hun ammer dem og får omtrent to timers søvn mellom øktene. Samtidig er det fantastisk å se kjærligheten de har for henne, sier Clooney til Daily Mail.

Ifølge Se og Hør, som først omtalte saken i Norge, var Clooney på filmfestivalen i Toronto for å promotere sin nye film, «Suburbicon», hans sjette som regissør.

Filmen, som tar for seg rasespenningene i USA på 50-tallet, har norgespremiere 17. november.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler