PROGRAMLEDERE: Kåre Magnus Bergh og Heidi Ruud Ellingsen blir verter for neste års MGP-finale.
PROGRAMLEDERE: Kåre Magnus Bergh og Heidi Ruud Ellingsen blir verter for neste års MGP-finale. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
Kåre Magnus Bergh får ny makker når neste års Melodi Grand Prix-finale arrangeres 25. mars.

Torsdag offentliggjorde NRK at sanger, danser og skuespiller Heidi Ruud Ellingsen (33) erstatter Silya Nymoen (40) som medprogramleder.

– Heidi er en stor entertainer som har en egen evne til å trollbinde publikum fra scenen. Hun har også en nærhet, en varme og en boblende entusiasme som smitter. Hun er en scenepersonlighet som MGP gleder seg veldig til å jobbe med. Det skal bli svært spennende å ta henne fra teaterscenen til et av de absolutt største TV-formatene, sier prosjektleder og musikksjef Stig Karlsen.

33-åringen gleder seg stort til å ta fatt på den nye utfordringen.

– Melodi Grand Prix er en høytidsdag på linje med julaften og 17. mai. Dette er et av få programmer som er en del av vår felles hukommelse, og som binder generasjonene sammen. MGP er noe både jeg, min lille sønn og bestefar på 80 har et forhold til, sier Heidi Ruud Ellingsen.

Billettene til finalen, som avholdes i Oslo Spektrum, slippes fredag 7. desember.

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler