FLOPPER: Kevin Spaceys nye film er ikke blitt noen publikumssuksess.
FLOPPER: Kevin Spaceys nye film er ikke blitt noen publikumssuksess. Foto: AP
En ny film med overgrepsanklagede Kevin Spacey (59) har floppet totalt på amerikanske kinoer.

Filmen «Billionaire Boys Club», som var ferdig innspilt da Spacey ble beskyldt for flere tilfeller av seksuell trakassering i 2017.

Nå viser det seg at filmen solgte omtrent 13 billetter på åpningsdagen ved de ti kinoene som viste filmen, skriver The Independent. Filmen spilte dermed inn stusselige 126 dollar (ca 1060 kroner), ifølge rapportene.

Heller ikke resten av helgen ble noen kassasuksess; totalt skal «Billionaire Boys Club» ha dratt inn 425 dollar (ca 3600 kroner).

Var i tvil
Distributørene av filmen var lenge i tvil om hvorvidt filmen burde vises, på grunn av overgrepsanklagene. De landet likevel på å gjøre et forsøk.

– Vi håper at disse alarmerende anklagene, som er knyttet til én persons oppførsel, ikke ødelegger for filmens mottakelse. Anklagene var ikke kjent for to og et halvt år siden, og er rettet mot noen som har en liten birolle i «Billionaire Boys Club», skrev distributøren i en pressemelding sent i fjor høst.

Filmen er basert på en sann historie fra Los Angeles på 80-tallet, der flere unge menn går sammen om å danne en klubb. Målet deres er å bli rike raskest mulig.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler