Selv om det er 12 år siden siste episode ble sendt på TV er gjengen fra «Friends» stadig like populær. En som ikke var med i den nærmeste gjengen, men som mange likevel husker er Janice, Chandler sin av-og-på-kjæreste gjennom mange sesonger.

Hun ble kjent for sin nasale stemme og favorittuttrykket «Oh. My. God!». Men i virkeligheten høres hun helt annerledes ut, skriver Huffington Post

I et intervju med programlederne for «This Morning» på den britiske kanalen ITV, forteller Maggie Wheeler, som spilte rollen som Janice om hvordan hun utviklet karakteren. 

– Latteren til Janice skapte jeg mens jeg øvde med Matthew Perry. Jeg synes han er utrolig morsom og jeg visste at jeg kom til å le av ham under innspilling, derfor utviklet jeg en latter til Janice for å være forberedt, forteller Wheeler i programmet. 

Saken fortsetter under bildet


Hun forteller også om livet under innspillingen av serien og for deg som har drømt om at vennegjengen skulle være like sammensveiset i virkeligheten har hun gode nyheter.

– Under innspillingen av den første sesongen var settet lite og garderobene små så vi var sammen hele tiden og spilte mye poker, forteller skuespilleren.

Hør Maggie Wheelers favoritt «Janice-replikk» og den kjente latteren i klippet under!


Flere kanaler