HAR SIGNERT: Jorun Stiansen skal begynne i Plan-B.
HAR SIGNERT: Jorun Stiansen skal begynne i Plan-B. Foto: Andreas Berge/PLAN-B
Jorunn Stiansen (33) gjorde i høst comeback i rampelyset med sin deltakelse i «Skal vi danse» på TV2. Nå er det klart at «Idol»-vinneren fra 2005 fortsetter i underholdningsbransjen – på ubestemt tid.

Stiansen er nå blitt en del av den store underholdningsstallen til PLAN-B, som blant andre har Petter Nyquist, Pia Tjelta, Solveig Kloppen, Vibeke Skofterud, Petter Schjerven, Erik Solbakken, Marte Stokstad, Live Nelvik, Jan Thomas, Anne Rimmen og Tore Sagen i sin portefølje.

– Dette er så stor stas at du aner det ikke! At Plan-B vil satse videre på lille meg – jeg må nesten klype meg i armen for å forstå at det er sant. «Skal vi danse» har vært et eventyr å være med på, og det å få oppleve at publikum ikke hadde glemt meg etter alle disse årene, og at det nesten var sånn at de hadde savnet meg litt, det har vært utrolig fint å kjenne på, sier Jorunn Stiansen i en pressemelding.

Plan-B eies av blant andre Harald Rønneberg, Thomas Numme og Truls Svendsen.

– Stort spekter å spille på
Selskapet gleder seg over den siste signeringen.

– Det har vært utrolig moro å oppleve Jorun tilbake der hun så åpenbart hører hjemme. Hun har et stort spekter å spille på, og vi har stor tro på at vi skal finne på mye spennende sammen i tiden fremover. Jorun er ei morsom, ekte og ærlig jente med kloke tanker om hva hun vil og hva hun kan bruke sin erfaring og kompetanse til. 

– Noen planer har vi allerede, men det viktigste nå er å tenke langsiktig, og sikre at Jorun får være den hun er, og at hun får brukt seg til de tingene hun er best på, sier daglig leder i Plan-B, Line Konglevoll i pressmeldingen som Kampanje først omtalte.

Stiansen røk lørdag ut i kvartfinalen i «Skal vi danse», og dermed ble det fjerdeplass for den energiske venndølen.


harald thomas truls
GRÜNDERE: Harald Rønneberg, Truls Svendsen og Thomas Numme står bak management- og produksjonsselskapet Plan-B. Her fra TV2s høstlansering i 2015. Foto: NTB scanpix

Flere kanaler