Foto: P4
Hver onsdag kveld er en kjent norsk person på besøk i studio hos "Tidlig Kveld med Daniel", og prøver seg på P4rekorden. Der får kjendisen velge mellom tre øvelser som vi har valgt ut, og som alle sies å være blant de letteste øvelsene for vanlige folk å hevde seg i hvis de vil havne i Guinnes Rekordbok.

De tre øvelsene kjendisene, og du, kan prøve dere på er:

1. Spise Mariekjeks
Det handler om å spise flest tørre Mariekjeks på 60 sekunder. Regelen er at du må spise opp èn før du tar den neste i munnen, og det er ikke lov å drikke underveis. De fleste klarer maks tre eller fire, klarer du flere?
Frank Løke har P4rekorden på 5.

2. Spise M med pinner
Den gøatte sjokoladen er ikke ment å spises med pinner, men det er moro å prøve. Ta M, M&Ms eller en annen lignende sjokolade i en bolle, og spis så mange du klarer med spisepinner på 60 sekunder.
Sigurd Sollien har P4rekorden på 20.

3. Trekke dynetrekk på en dobbeltdyne
Legg dyna og trekket ferdig brettet ved siden av hverandre, og se hvor raskt du klarer å få trekket på dyna. Du trenger ikke kneppe igjen knapper eller lignende, men alle fire hjørnene må være omtrent riktige.
Mikkel Niva har P4rekorden på 34 sekunder.


NB! Har du ikke Mariekjeks, men en annen tørr kjeks? Har du ikke dobbeltdyne? Gjør det beste ut av det du har og prøv deg allikevel!

Slik gjør du: Film deg selv, eller få noen andre til å filme at du prøver P4rekorden. Legg ut videoen på Instagram med emnekaggen #p4rekorden, så er du med. Samme hvor flink du er, er du med i trekningen av premier.

Vi kjemper ikke mot Guinnes Rekordbok, men alle kjendisene kjemper mot hverandre, og deg som vil prøve deg hjemmefra. Hver uke kan du se hvordan det gikk med kjendisen på vår Instrgramprofil "p4radio". Dersom du prøver deg på en av de tre øvelsene kan du vinne seks måneder med Viaplay, som gir deg fri strømming av serier, film og sport til en verdi av ca 2.000 kroner.

Flere kanaler