LAS VEGAS: Celine Dion har avlyst alle konserter etter øreoperasjon.
LAS VEGAS: Celine Dion har avlyst alle konserter etter øreoperasjon. Foto: AFP
For noen uker siden annonserte Celine Dion at hun måtte avlyse alle planlagte konserter ved Caesars Palace i Las Vegas på grunn av en tilstand i mellomøret. 

Nå kan karrièren hennes være i fare, skriver Expressen.

Artisten har gjennomgått et kirurgisk inngrep etter at hun ble diagnostisert med "Tuba aperta", en tilstand som fører til at man hører sin egen stemme unormalt høyt. 

Ifølge hennes sanglærer Johanne Raby kan dette ha store konsekvenser for henne som artist. Hun forteller til The Journal de Montrèal at tilstanden gjør det vanskelig å høre de andre instrumentene på scenen, fordi hun hører sitt eget hjerte og sin egen stemme unormalt høyt.

Celine er redd
- Jeg har ikke hatt flaks i det siste, skrev superstjernen på sin facebookside i mars.

En kilde forteller til Radar at hun er svært redd for at karrieren nå kan være over. 

- Hun har forsøkt å vifte det bort, men hun har slitt med denne sykdommen i over et år nå og det siste hun ville var å gjennomgå potensielt farlig kirurgi.

Og legene bekrefter at hun har all grunn til å være nervøs.

- Dette er en veldig alvorlig tilstand for en artist, sier Dr. Gabe Mirkin til Radar. Han forteller at det er stor fare for at denne type kirurgi kan gå galt.

Konsertene hennes var i første omgang avlyst frem til den 18. april, men nå er siste nytt at artisten håper å være tilbake på scenen i Las Vegas 22. mai.
Flere kanaler