HJERTER I BRANN: Ari Behn og Katrine Moholt avslører at de begge er blitt Brann-supportere. Her fra TV2-programmet «Allsang på Grensen» i Halden i 2015.
HJERTER I BRANN: Ari Behn og Katrine Moholt avslører at de begge er blitt Brann-supportere. Her fra TV2-programmet «Allsang på Grensen» i Halden i 2015. Foto: NTB scanpix
  • 08.05.18
    1 min
  • 08.05.18
    3 min
Katrine Moholt (44) kom med en overraskende bekjennelse da hun søndag gjestet Ari Behn og Michael Andreassen i P4-programmet «Ari & Michael».

Moholt, som er fra Romerike, har vært Lillestrøm-tilhenger hele livet. Inntil i år.

– I vår har jeg vært på turné med Rune Larsen og Tor Endresen, så det var ni bergensere og meg i turnébussen. Og nå har jeg blitt Brann-supporter. Er det lov, spør Moholt på direkten.

Hun får klart svar av Behn – som samtidig innrømmer å ha gjort det samme. Ikke bare én gang, men to ganger.

Nedringt
– Det er ikke lov. Jeg har Manchester United som mitt favorittlag, men da jeg bodde i London, bodde jeg like ved Emirates stadium. Så da byttet jeg til Arsenal. Etter at jeg skrev om dette i VG, ble sentralbordet i avisen nedringt av folk som reagerte, forteller Behn.

Han kommer, i likhet med Moholt, med en real Brann-fakkel.

– Jeg er også Brann-supporter, faktisk, jeg elsker jo Bergen. Min største sorg i livet er at jeg ikke er fra Bergen. Det er ingen stadion som har mer stemning, sier Behn fra Moss.

rune larsen
PÅ TUR: Tor Endresen og Rune Larsen klarte å verve Katrine Moholt som Brann-supporter i løpet av «Jukebox»-turneen deres i mars og april. Foto: Facebook/Rune Larsen

Fikk beskjed på øret
Moholt forteller at hun knapt gikk glipp av et eneste minutt med Brann-fotball under turneen.

– Lydteknikeren ga gutta beskjed på øret om hvordan det lå an underveis, og vi satt og så på på kamper i pauser og under lydprøver. Og så er det jo Tor Endresen som synger «Nystemten» foran hver hjemmekamp, så når den stemmen hans bare klinger utover...da kjente jeg at jeg har nok litt Brann i hjertet mitt også.

– Så nå liker du Brann bedre enn LSK?

– Ja..., svarer en nølende Moholt på programleder Michael Andreassens spørsmål.

– Du kan ha elskerinne
Både Moholt og Behn er skjønt enige om at deres konvertering i fotballens verden er strengt forbudt.

– Du kan bytte kjæreste, du kan ha elskerinne eller elsker, men du kan ikke bytte fotballag. Det er det verste, da blir folk rasende, sier Ari Behn.

Hør lydklipp fra programmet øverst i saken. Du kan også høre hele sendingen som podcast.

ari michael
PROGRAMLEDERE: Ari Behn og Michael Andreassen leder «Ari & Michael» på P4, hver søndag mellom 13 og 16. Foto: P4

Flere kanaler