KLASSIKER: Filmen Hjemme alene har for mange blitt en tradisjon å få med seg rundt juletider.
KLASSIKER: Filmen Hjemme alene har for mange blitt en tradisjon å få med seg rundt juletider. Foto: undefined
Hele 28 år etter premieren av den klassiske julefilmen «Hjemme alene», er Macaulay Culkin igjen hjemme alene for å vise at han, med litt hjelp, fortsatt kan sine gamle kunstner.

I en reklame for Google Assistant går Culkin tilbake til sine gamle trakter i hjemmet der «Hjemme alene»-filmene ble laget. Og alle fansene av den ikoniske julefilmen får se hvordan det hadde vært dersom vi hadde fått sett «Kevin» som voksen. Og han er overraskende lik seg selv.

I reklamen får vi se Kevin våkne til et tomt hus, igjen. Og i kjent stil, ser vi Kevin feire det å være hjemme alene med å hoppe i sengen med litt ryggsmerter, og spise favorittmaten sin og skremme bort tyver med oppfinnsomme rampestreker.


På Youtube har videoen allerede over seks millioner visninger og «Hjemme alene»-fansen viser stor glede for å få en slags fortsettelse på den ikoniske film-serien.

«Dette er det beste noen gang! Tar meg rett tilbake til barndommen», skriver en bruker.

«La de han være hjemme alene en gang til? Det må være foreldrenes måte å spørre om han kan få seg en jobb», skriver en annen.

Flere skriver at de vil ha en oppfølger på kortfilmen, men da må skuespiller Joe Pesci, også kjent som tyven, være med.

Ser filmen på date
Den siste tiden har Culkin åpnet seg opp om populariteten rundt filmen, og hvordan den har hjulpet han med å få draget på damene. I et intervju på «The Tonight Show» med Jimmy Fallon innrømmet Culkin at det har hent at han har sett filmen på date.

– Når jeg har fått ny kjæreste og vi sitter og blar i kanalene på TVen, så kommer plutselig «Hjemme alene» på skjermen og hun spør om vi skal se den, så svarer jeg bare «Du vil se filmen med Macaulay Culkin, vil du ikke?» Og hun svarer «Jaaa.».


Flere kanaler