NORMAL: Adele er helt ærlig på at hun er en helt vanlig jente som sliter med de samme kroppsproblemene som alle andre.
NORMAL: Adele er helt ærlig på at hun er en helt vanlig jente som sliter med de samme kroppsproblemene som alle andre. Foto: AP
Det har nesten blitt umulig å se ut som en vanlig person og være fornøyd med det. Overalt vises det bilder av vakre idealer, som i mange tilfeller er fullstendig uoppnålige. Det er ikke rart at mange sliter med selvtilliten.

Da er det godt at det finnes noen som får en til å føle seg vel, og som minner en på at det finnes mennesker i alle mulige former og at man har all grunn til å være fornøyd med eget utseende og smile til speilbildet.

Her er fem fantastiske damer som gjør nettopp det. Ved å være ærlige har de blitt personer vi alle kan se opp til og bli inspirert av. Her er noen sitater som kan gi deg en bedre dag hvis du ikke føler deg helt på topp.


1. Serena Williams
Hun er en av verdens aller råeste idrettsutøvere og har vunnet 34 grand-slam titler hittil i karrieren. Helt siden hun var liten har hun vært et helt spesielt talent. Men det har kostet og Serena Williams har hele veien vært ærlig og åpen om at hun har slitt mye med vekt og eget kroppsbilde. 

– Jeg vil at folk skal forstå at det er i orden å være fornøyd med sin egen kropp. Det er greit å se sterk ut, være sexy, være kvinne og være uslåelig – alle disse tingene, forteller hun til Sports Illustrated, ifølge US Weekly.

I deres nyeste utgave er Serena med i bildeserie der hun viser frem badetøy.

– Jeg ønsker å påvirke kvinner med min kroppstype. Jeg vil at de skal si: «Jeg ser bra ut jeg og», det er det jeg håper på, forklarer hun. 

Saken fortsetter under bildet

#SISwim @si_swimsuit #body

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on2. Adele
Natt til mandag vant hun fem priser under årets Grammy-utdeling og hun har blitt en av verdens aller største artister. Adele har en fantastisk stemme, men noe av det som gjør at folk elsker henne er hvor utrolig ærlig hun er og ikke minst hvor normal hun virker. 

– Jeg har aldri sett en magasinforside eller en musikkvideo og tenkt at jeg må se sånn ut for å få suksess. Jeg trenger ikke det, jeg selger masse plater, fortalte hun i et intervju med 60 Minutes.

Saken fortsetter under bildet
Adele
VAKKER: Under årets Grammy-utdeling mottok Adele fem priser. Hun har aldri tenkt at utseende hennes skulle ha betydning for karrieren. Foto: Reuters


3. Jennifer Lawrence
Hun er bare 26 år gammel, men har rukket å være nominert til fire Oscar-priser og vinne en. Jennifer Lawrence har blitt en av Hollywoods yndlinger og spiller ofte sterke kvinner på lerretet. Det er hun også i virkeligheten. 

I 2013 gikk hun ut og sa at det burde være ulovlig å kalle noen feit.

– Jenter ser alt for mye av denne kroppen som er umulig å etterligne, som man aldri vil oppnå på grunn av urealistiske forventninger, forklarte hun i et intervju med BBC. 

Saken fortsetter under bildet
Jennifer Lawrence
KLAR TALE: Jennifer Lawrence har mange ganger snakket om det forferdelige kroppspresset mange unge blir utsatt for i dag. Foto: AP

4. Chrissy Teigen
Hun er en vakker modell og gift med musiker John Legend, men stjernelivet har ikke gått til hodet på Chrissy, som har litt norsk blod i årene. Hun har begge beina godt plantet på jorden og nekter å redigere på Instagram-bildene sine. 

– Jeg har sett disse modellene og de ser ikke slik ut på ekte. Jeg tror vi har glemt hvordan normale mennesker ser ut. Standarden er fullstendig latterlig, fortalte hun på «The Meredith Vieira show» i 2015.

Saken fortsetter under bildet
Chrissy Teigen
NATURLIG: Chrissy Teigen mener ingen ser ut slik de gjør på Instagram og i magasiner i det virkelige liv. Foto: AFP


5. Tyra Banks
I årevis har Tyra Banks vært et forbilde for mange kvinner. Hun har selv opplevd å bli hengt ut for hvordan hennes kropp har sett ut og tilbake i 2008 tok hun et oppgjør med «haterne» i sitt eget talkshow «Tyra». 

«Til alle dere som har noe stygt å si til kvinner som meg, kvinner som du vet hvem er, kvinner som du ikke vet hvem er, kvinner som har blitt plukket på, kvinner som blir dårlig behandlet, kvinner som jobber og kvinner som går på skolen. Jeg har en ting å si til dere: Kyss den feite rumpa mi!», sa hun til stor applaus. 

Klippet ligger ute på YouTube og har blitt sett nesten 3 millioner ganger. 

Tyra Banks
OPPGJØR: Tyra Banks har jobbet for å gi kvinner selvtillit hele sin karriere. Foto: Reuters


Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler